Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Алтернативната Вселена

Откак работи ЦЕРН и квантовите компютри, паралелни вселени - с лопата да ги ринеш. Та разгледах каталога им и си харесах една...
Там няма свободни хора, има компактна каста надзиратели и 7 милиарда роби. Робите сa маркирани с номера в документите си и с ИМЕНА с ГЛАВНИ БУКВИ.
Този свят функционира много хитро. Робите не знаят, че са роби, работят за хартийки, но системата е така изчислена, че тези хартийки стигат само за месец, колкото и много да ги има робът.
Това обаче е само малка част от картинката. Голямата иновация в този робски свят е как се обработва робът да си знае мястото, но да се кефи на клетката си.
Атакува се миналото му с фалшива история, която насила се зубри в мрачни институции, под надзора на лелки, чрез награждаване с оценки... дори хартийки не са. Хартийки има после, дават му направление, в което да робуваа... например счетоводител или инженер по производство на презервативи.
И така миналото... във всяка държава се е измислило робско минало, каквото в действителност е нямало. Така, робът знае, че е от генетично определен да робува народ, потомък е на роби.
Например в паралела Русия е измислено монголо-татарско иго, а както добре знаете - такова не само, че е нямало, а Русия е малка област от голяма Тартария, в която е абсурдно да има тартарско иго, омешено с монголи от Индия.
Сегашна Тракия пък е наименована България, в която участват по-яловите части на Тракия, без Цариград дори, скромна част на Македония и Влахия. Удивително е, но синтетичната България се населява от митологични българи, каквито никой не знае от къде идат... тюрки ли са, славяни ли, индийци. Потресаващото е, че "България" надминава по лъжи и "Русия"... твърди се, че нейният народ е бил цели 5 века по османско робство. Хората "знаят", че са роби и им е спокойно, че имат някаква свобода, например на плащат рушвети, за да минават тънко.
Това не е изолирано за "BVLGARIA", във всяка една държава има робско минало, за да си знаят хората. В Африка и Индия... британско робство, в Британия - Нормандско, САЩ и Австралия са потомци на утайка от обществото, Латинска Америка - освободени роби, Германия и Галия (наречена Франция) са били под римско робство... и т.н. Всички са били роби и си го знаят. радват се и на нищото, което нямат.
Това обаче е само върхът на айсберга на голямата робска обработка. Робите умишлено се програмират да са прости чрез храна, средства за масова дезинформация, порно, футбол, музика, политика и Веселин Маринов.
Което позволява да бъдат лъгани във вселенски мащаби. Глупавите роби са убедени, че живеят на малко кълбо, въртящо се с бясна скорост около огромна звезда, явявайки се жалки нищожества сред необятна, безкрайна вселена. Получена ВНИМАВАЙТЕ... от голям взрив! Е няма толкова абсурдна вселена... никъде другаде човешкият вид не е толкова прост.
Ще се смеете ако ви кажа, че тези чукундури вярват, че са произлезли от маймуни, а целият им живот е плод на случайност, а не на създател. Но това е част от добрата матрица, робът е случайност в нищото, потомък на поколения роби.
Не знам кой е конструкторът на тази вселена, но той е гений. Много добре е осъзнал, че без всичко това да бъде поднесено в условия на свободна воля, няма как да се задържи дълго. Робство оковано в свободата да вярваш в лъжи, толкова потресаващи, че не могат да бъдат отхвърлени. Лъжи се на едро, от Слънцето, през небето, та дори под Земята.
Едно от най-добрите средства за държане на робите под синджира е енергията, която при нас е безплатна, но при тях се държи под монопола на държавата. Така и с водата, общественият ред, всичко. Дори е въведен нов канал за дезинформация и личностна виртуализация... Интернет.
Тази вселена си е имала и добрите години, но напоследък все повече хора започват да усещат аномалиите. Електромагнитните излъчватели и генетично структурираната храна престават да действат. Не, хората не се бунтуват, те просто изпадат в апатия и бавно се самоубиват, с алкохол, наркотици, злоба.
Осъзнаване на хората? Имало го е... множество пъти, но конструкторът през около 200 години рестартира всичко, променя правилата, пренарежда историята, разпределя нови конфигурации държави, раздава технологии на по-добрите изпълнители, увличайки ги във физически, икономически или ментални геноциди едни към други.
Има много теории в нашата различна от тази вселена, една от тях е, че ако сме лоши създания, ще бъдем рестартирани да отидем точно в описаната абсурдна вселена. Затова - бъдете добри, поддържайте винаги отлична кондиция на съзнанието.
Вероятно и нашата вселена е абсурдна от друго  измерение. Затова отворете съзнанието си, само чрез него може да опознаете реалната реалност.

4 коментара:

Sudoman каза...

Добре стига с тези роби и робство. Кажете ми вие като притежатели на добър бизнес хартийките които изкарвате само за месец ли ви стигат?
Аз като човек който работи осърдно изкарвам достатъчно за да ми стигнат хартийките за много повече от месец.
Реалността е много проста според мен, работете, учете се, подобрявайте качествата и уменията си и ще успеете. Всичко останало са оправдания.

кен каза...

Судоман, съдейки по профила, името, граматиката, словореда и пълната липса на творчески подход в тезата ти... ти си бот. И да, ботовете са прости, за тях всичко е просто.

Unknown каза...

Браво, създай си по-хубава вселена - само от теб зависи не е нуждо да седиш в тази...

Sea Navigator каза...

Ken,потърси и прочети Matrix V.
Не се натъжавай и дразни от OP- тата,органичните портали,по горе!
Дерзай и успех!

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни