Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Микробиологията и електромагнетизмът - оръжието на Третата Световна

Всяко зло, за добро. Зло е коронавирусът. Но дълбоко в себе си, той е индикатор, че не сме хора, а роби, че няма демокрация, а диктатура, че информацията от медиите е пропаганда.
Какво се случва в момента, защо Светът е полудял? Реална ли е вирусната катастрофа или зад нея стоят процеси, за които не трябва да знаем?
Демокрация няма и от векове е нямало. Пример за което са мерките срещу коронавируса. Те са абсолютно неадекватни, нарушаващи всяка една Конституция, хартата за правата на човека.
Защо човекът дава фира, чак сега, при къде по-мощни вируси някога? Защото той деградира, забрави какво е истинската храна, къде се крие имунитетът му.

Телата ни са арена за борба между вируси, бактерии и гъби. Наши помощници са бактериите. Ако имаме добра бактериална среда, имаме имунитет срещу всеки вирус. Бактериалните храни са поставени извън закона, и се готвят само у дома или в някои елитни ресторанти по света. Случайно да сте яли кимчи, натто, кисело зеле, истинско кисело мляко, кефир, ферментирала сланина... въобще някаква диво ферментирала храна през последните три години? Че вие и хляб не знаете как се ферментира с млечно-кисели бактерии, а не чрез токсичните термофилни дрожди.
Каквото почукало, такова се обадило!
До тук с патоса, нека заповядат фактите.
Това е патента за коронавируса, от 2004-та година. В него например, има единствената доста неясна снимка под електронен микроскоп за това, как изглежда вирусът. И той очевидно не изглежда като компютърна анимация, както ни го представят.
Сам по себе си, корона вирусът е някаква подобрена версия на HIV, който се оказа голям провал за конструкторите на вируси. На практика СПИН отдаван няма, има само спомени за тази истерия.  
Много по-сложен нано-робот е бактериофагът. Дано не се заемат и него да модифицират, че заедно с Хеликабектер пилори, това са най-технологичните и опасни вируси, с тази разлика че хеликобактерът е реалност и е вирусна бактерия, докато вирусите, така както ни ги преставят са просто компютърна анимация. Които ефективно могат да оцеляват и да се противопоставят на вътрешният ни бактериален щит. 
Хеликобактерът много удачно е визуализиран тук, а за този скрит аспект на култовият филм, малцина се досещат. 
Какво правят вирусите с човека, с тялото му? Абсолютно нищо. Те нападат нашите бактерии и им инжектират дефектно ДНК, правейки ги зомбита, стерилни. В нашето тяло се съхранява под 10% от бактериалнит ни код, останалите са в бактерийното ни ДНК. 
Тялото ни е сложна система. Мозъкът е пряко свързан с бактериалния синтез, според мнозина учени и на квантово, не само биохимично ниво. "Третото око" е функция на синтеза на хормони, от "стомаха", на който руснаците казват "Живот".
Стресът и електромагнетизма са свързани, ние сме електромагнитно създания, виждаме и чуваме част от спектъра, за останалото сме слепи. 
Ето какво става с енергетиката ни, нашето биополе, попадайки в електромагнитния смог на града, а вече и на целия свят. Да, то бива отвято. 
В тази връзка, вижте и този патент.
Тоест, технологиите са проектирани за да влияят на психиката ни, на стреса, на хормоните и имунитета, които са свързани. Затова ползвам само монитори отпреди 2005-година, преди ШИМ модулацията, преди LED (в LED могат да се кодират ултра-високи честоти).
 
Това е електромагнитният фон около нас, изучете внимателно таблицата, направете си изводи. 
Ако не ви достига наука, задълбайте повече в квантовата механика, там наука с лопата да ринеш. 
И още наука:
"Мобилните телефони и електронните уреди и устройства са неразделни от повечето хора в съвременното общество и електромагнитното поле (ЕМП) от устройствата представлява потенциална заплаха за здравето. Въпреки че прекият здравен ефект на клетъчния телефон и неговата радиочестотна ЕМП върху човека все още е неуловим, ефектът върху едноклетъчните организми е доста очевиден. Човешката микробиота, включително кожната микробиота, е свързана с много значима роля за здравето на човешкото тяло-домакин. Важно е да се разбере реакцията на микробиотата на кожата на човека на RF-EMF от мобилни телефони и лични електронни устройства, тъй като това може да е един от потенциалните механизми на заплаха за здравето на човека, породена от нарушаването на интимния и балансиран гостоприемник, микробиотична връзка. Тук изследвахме реакцията както на лабораторни щамове на култура, така и на изолати на кожни бактерии под статично магнитно поле (SMF) и RF-EMF. Моделите на растеж на лабораторните култури на Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa и Staphylococcus epidermidis при SMF са променливи за различните видове. Бактериалните изолати на кожната микробиота от 4 лица с различна история на използване на клетъчни телефони също показват непоследователни реакции на растеж. Тези открития ни доведоха до хипотезата, че нивото на RF-EMF на клетъчния телефон нарушава микробиотата на кожата на човека. По този начин, резултатите от настоящото проучване дават основа за по-всеобхватно изследване на ефекта на RF-EMF върху човешкото здраве чрез връзката човек-микробиота."
Това е резюмето на този научен труд. Преведено с Google Translate. 
След електромагнитния хаос, голяма част от който целенасочен, следва появата на вируси. Те не се причиняват от въздушно-капково предаване от други хора или животни. Електромагнитно предизвиканата дисбактериоза е причина за вирусите, както и за повечето телесни, ментални, психомоторни аномалии.
Електромагнитните вълни разстройват разсъдъка ни, смущават ритъма на сърцето и атакуват репродуктивните ни системи, самият сперматозоид е вид бактерия и се държи като такава. Бактерия на живота. 
Мнозина отговорни родители вече взимат мерки.
Тези тъкани и предпазни средства не са конспиративни и случайни. Не са и никак евтини, по-добрите от тях са швейцарски, германски, канадски. В Китай има бум на такива дрехи, шапки, облекла... в което няма нищо случайно. В Скандинавските страни има официална здравословна аномалия "електромагнитна алергия".
Нищо ново под слънцето!
 
Това вече се е случвало, електромагнитна катастрофа, чуми... същото, ако умеете да четете между редовете на официалната история.  
"Църквите" крият голям ключ към миналото. На практика те са защитни сгради, а вероятно и лечебници, защото звукът от камбани и органи действа неутрализиращо за лошите нанороботи и поправящо за добрите. Неслучайно в наши дни, църкви и джамии не се затварят заради вируса, там е безопасно. Обезопасени са и висшите жреци чрез електромагнитно екранираните си одежди.
Нещо повече, в колосалните панаирни павилиони от близката "древност", които "случайно" изгоряха миналият век. Всеки е могъл да си купи защитен купол. 
Атакувани сме не само ние, хората, на честотно ниво, но въобще цялата ни територийка, която не е чак такава, каквато ни показват от НАСА. Шумановият резонанс логично започва да се възтановява и расте, а световният елит вече няма ресурси да го заглушава. А когато се започне манипулацията на ефира, хората се натръшкват като птици и диви пчели. Хей какво стана с пчелите, птиците, прасетата и козите? 
Милано и 5G, аналогично и в Ухан и навсякъде... 
А ето и в България, София, Младост
Опитайте се да докажете, че не е случайност. Помислете кому са нужни високочестотните излъчватели на всяка къща и блок. Или поне прочетете нещо леко, не толкова научно, където Стругацки, още през 60-те години описаха какво ще се случи, в "Обитаемият остров".
Още веднъж, ще ви напомня, че LED е зло, това е UV източник на светлина, който може да носи много лоши честотни манипулации. За всичките години работа с компютри, внасяне на чудо модели, от скъпи по-яки... единственият лаптоп на който се спрях е CCFL модела Thinkpad X200s и мониторите HP 2035 (S-IPS, CCFL, без ШИМ).
Около нас, над нас, в нас постоянно работи "машина", която да спре клока на процесора ни (Шумановият резонанс). Бих искал да ви обясня и за smart dust, и за химтрейлс, и за много други фактори, но това няма да ви помогне да си отворите очите сами.
Пазете се, нямайте доверие на никого, дори на мен. Всичко се опознава единствено и само с личен опит. 
Споделям моя личен опит за оцеляване, в този материал.
Като по-малко опасният вариант за  работа с компютър, препоръчвам добре екранирана, класическа машина, каквато е DELL Precision T3500. Тя е и с най-модерната архитектура, която не анализира постоянно какво правите и на практика няма как да ви манипулира, контролира. Пък и машината е проектирана за елита, не за простолюдието.
Ако ще избирате лаптоп, проверете кои поддържат LibreBoot. 
Имайте предвид, че поради глобално събуждане на хората, "нещо" може да се случи с Интернет, с парите ви в банки, с всичките ви спомени по "облаците".
Важно допълнение. Имайте предвид, че ползвам теорията за нещо, което не съм виждал, тази, че въобще има вируси. Препоръчвам ви обаче да се запознаете и с алтернативната ми теория, че вирусите са просто красива компютърна анимация.
Който го мързи да чете, съм му подготвил едно видео:

4 коментара:

Unknown каза...

Браво аргументирана и страхотна публикация!
Респект!!!

Unknown каза...

Браво.много добре.всичко е измислица и манипулации. Няма вирус. Има цел... Някой да забогатее за сметка на обикновените хора. Знае се голямата вреда от 5 G мрежа.

Unknown каза...

Адмирации!

Dimityr каза...

Благодаря!

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни