Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Свободната енергия - конспирация или реалност

Човек означава вечно създание (съзнание), а хора е събирателно наименование на ботове без съзнания. Био-ботовете са като овце, те пасат каквото пасат и останалите... като малки ще се радват на дядо Коледа, една година ще са вегани, две - ще вярват в Далай Лама, 12 години ще избират Боко и ще вярват в демокрацията.
Една от най-големите заблуди на хората е, че те вярват, че всички са толкова несвободни като тях и са зависими от митологичната Държава. Държавата ще ги оправи, ще им плати, им е длъжна, ще ги защити. Държавата обаче само им разкатава фамилията. Като ги заробва.
Сред основните синджири на робството е енергията: компютъра с порното, климатика, нафтата за таратайката, хладилника, батериите за вибратора и т.н. Все важни неща.
Ако бот чуе, че има свободна енергия, той изпада в дива ярост, да твърди, че това е конспирация, че такова нещо няма. Прекалено е прост да осъзнае на каква точно планета живее, какво е ефир, квантова същност, електромагнетизъм, Тесла теории и машини.
Затова си позволих да направя тази проста демонстрация за прости хора. за човеци тя е просто смешно елементарна. За по-нагледно използвах готов промишлен продукт, японска лампа на солена вода, която може да си поръчате от Интернет и да се убедите че истина.
Чрез този принцип могат и се добиват огромни енергии от морето, от микробите в почвата, дори от фекалната маса в септичните ями. Всъщност петролът е точно последното, за 10 години "изчерпаните" находища отново са пълни, но матричните ботчета вярват, че петролът се образува милиарди години.
Всеки човек и дори бот може чрез молив (графит) и кенче бира или енергийна напитка, вода и щипка сол да си направи домашна електростанция. Иначе за чий грездей е учил 12 години простотии в училище и 5 години е симулирал учене и практика в университет?

4 коментара:

Unknown каза...

На същата тематика: https://www.facebook.com/michaeljsaxton/videos/10155480473881300/

puceer каза...

Има намерени батерии дори във Египет в различни къщи във вид на стомни, отново със каод и анод, били са доста п оефикасни от тези в днешно време.

puceer каза...

Всичко солено или киселинно става за течност. Не случаен е опита с лимона.

puceer каза...

И още едно допълнение, ако се сложи катод и анод директно в морската вода ( да кажем че живеете на брега на морето ), ще имате безкраен източник на енергия завинаги :)

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни