Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Отвъд Коледната матрица

Целта на този блог е да ви мотивира да мислите. Не да купувате. Защото, ако можете да мислите друга алтернатива освен нас нямате. Ако не можете, тогава всички усилия на света са излишни.
В Мрежата има много снимки, милиони, милиарди, на квадрат. Какъв е техният смисъл, освен суетата на творците им? Те са индикатор! За истински хора. Истинските хора не ползват чужди заучени фрази, не говорят едно, докато мислят друго, не крадат чужди постижения. Съответно не ползват чужди снимки.
Интернет комуникацията е паралелен канал за връзка между хората, по-широк от ограничената словестна комуникация. Това е канал за самоизразяване, показване на идеи и индивидуалност чрез думи, фотографии и видео.
Всеки вече има смартфон с камера, мнозина дават месечните си заплати за да имат модел с най-хубава камера. Но за каква им е тази камера след като споделят чужди материали от чужди камери? Нима техните приятели харесват чуждите им материали, какво им говорят те? Това е като да рецитирате чуждо стихотворение, да добър папагал сте, но какво от това? Или да звъннете на някой по телефона и вместо вие да говорите, да пуснете реч на Барак Обама.
За да ви възприеме Светът като индивид, действайте истински, чрез истинско самоизразяване. В противен случай ще получите фалшиви приятели, фалшива любов, фалшива работа, фалшиво образование... фалшив живот.
Това е моята коледна снимка, с която поздравих клиентите си. Отнема по-малко време от търсенето на баналности в мрежата. Скромно, ефективно и индивидуално.
Скромността краси тези, които нямат други качества. Това е снимка със скрито послание... фалшивите фирми, фалшивите колеги, фалшиви експерти не показват свое творчество.
Извод: коледните послания са диагностика за стойностни хора. разгледайте профилите на приятелите си. А сега се замислете тези с фалшивите послания колко истински приятели са всъщност. Първо обаче се вгледайте във вашия профил.
Стойностна Коледа!

3 коментара:

Unknown каза...

Привет господа.
От известно време ви разглеждам блога. Имате интересни материали с някой съм съгласен с други не толкова...
Има нещо което ме издразни в горния текст.
цитирам: "Защото, ако можете да мислите друга алтернатива освен нас нямате"
Винаги има алтернатива,когато търсещия е наясно за какво ще ползва изделието,което търси.

Преди да ме нападнете и навярно обвините какъв лаик съм! Ще добавя,че ползвам висок клас мобилна работна станция,стационарна работна станция за фотографските ми нужди.

Един съвет от мен,бъдете по-малко агресивни в подхода си към клиентите и потенциалните ви такива.
Весела Коледа!

Поздрави,
Иво.

кен каза...

Привет, господинчо. Ако се явяваш специалист по нещо и има от какво да си горд, би могъл да споменеш с каква точно техника работиш. Има начин и снимка да покажеш на техниката си, ако наистина имаш талант във фотографията, а не само в спортните откъм грамотност и словоред изявления.
Хайде като сме те издразнили, да ни посочиш кой точно ни е алтернативата.

Unknown каза...

Защото, ако можете да мислите друга алтернатива освен нас нямате.
Точно, ако има мислещи хора ще потърсят друга алтернатива. Давам ви и пресен ваш пример. Продавате Intel Core 2 Quad Q6700 на цена от 130 лв. Една елементарна справка с българските сайтове показва 70% по-ниска от вашата цена. Поглеждайки китайските намираме Intel Core 2 Quad Q6700 за около 18$. Но тъй като аз мога да мисля, ще си го купя от вас. Вие сте най-добрите, вие имате решение за всеки проблем, вие сте БОГОВЕ. Аз съм жена. Съответно съм ТЪПА. Никога не съм виждала Workstation и следователно не мога да мисля.

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни