Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Чисто ново или втора употреба?

При близки цени и подобна мощност може да се сдобиете нов автомобил или стара класика в перфектно техническо и визуално състояние.

Цена и мощност, те ли са най-важните? За мнозина е важно и придобивката да е "чисто нова". За тези хора е препоръчителен точно новия продукт, за да радват на първоначалната емоция. Класика и качество те така или иначе нито биха могли да ползват пълноценно, нито да поддържат с любов.

Зрелостта и успехът в живота осигурява на хората друг поглед върху вещите. Те вече не се разгледат като продукти за задоволяване на консуматорски интереси. В тях се търси оригиналността, изкуството, духът на времето, качеството. Удоволствието от нов продукт е краткотрайно, емоцията от истинска класика е вечна.

Малцина могат да си позволят продукт от най-висок клас в ново състояние. Мнозина могат да си позволят най-висок клас в употребявано състояние и с много любов да го докарат до перфектност. Чрез новост клас не се компенсира. Класът е философия, начин на живот. Нищо по-малко от най-доброто... още по-добре ако е проверено от времето. Дори за най-успелите в живота, диамантите в колекциите им от продукти са придобити срещу невероятни суми употребявани машини.

Перфектно Porsche 911 или ново Peugeot 308? Лъскав нов компютър с последно поколение потребителски Core i7 и топ игрова видеокарта или могъщ двупроцесорен Workstation? Изборът е ваш, според вашето ниво.

Най-добрите класики в компютърния свят в перфектна визия, след пълен технически тест, профилактика от майстори, сред най-големия избор от оригинални части, в най-наточените модификации знаете къде на намерите. По-евтини заместители може да намерите в Горубляне и при "колеги".

1 коментар:

Unknown каза...

Няма лоша реклама, или !

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни