Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Войната на Балоните. Спукването на Лъжата?

 

Както и преди e обсъждано в апокрифните ми канали, "Старлинк" и други "спътникови" инициативи, са балони. Защото космос няма, това е най-голямата лъжа, в която вярвате. Някой от вас да е бил в Космоса, да е видял, че "Земята" е сферична и се върти?
Лъжите имат едно основно свойство, рано или късно излизат наяве, защото никакви пари, средства и дезинформации не могат да ги опазят от това. И ето, че над САЩ балоните яко взеха да падат. Уж бил един китайски, но се оказаха много повече и явно не са това, което твърди лъжевизора.
Картата на "Старлинк" над САЩ показва странно количество burned/filed балони. Странното е, че толкова откровено ги показва. Откровено, знаете ли защо? Защото знаят, че над 102% от глобалната популация на хуманоиди е тъпа като амеба и трябва да им бъде спуснато знание от телевизора, което да назубрят, за са си помислят, че могат да мислят, че е нещо като истина.
Ако някой от вас се чуди как балони могат да летят с огромни скорости, е на 500 км. височина, явно могат, там механиката на флуиди и йони е различна.
И явно има някаква небесна битка, защото освен тези балони, на камерите се фиксират и плазмени дирижабли. 
Битката за небесата тече с пълна сила, затова и често ни покриват небесата с пелена.
След балоните, ще дойде ред аеропланите да падат.
Ако приемем, че много от балоните не са комуникационни, а електромагнитни оръдия, и те са в основата на мистериозните болести и поражения, неадекватност, сънища, умора, паник атаки, то тогава има логика за война на балоните.
Приказките за мощни магнитни бури и слънчеви изригвания са алабализми, но всеки алабализъм е другояче казана истина. 
Някой горе в небесата цъка ЕМИ (електромагнитни импулси). Логично би било да се върнем в миналото на СССР, точно там имаха такива програми за "междузвездни войни", а и сега имат аеро-космически войски. 
Ако приемем, че войната в Украѝна не е кеч, то Путин и Ко предупредиха, че ще свалят спътници, които навигират американски ракети, срещу руски войски. Убеден съм, че сме прекалено дребни рибки да не е само това.
Защо "китайски балони"? Може би заради един стар план, който ни звучеше смешно... Япония през ВСВ е разработила план за победа над САЩ, точно с балони. А и в Китай пак се разрази електромагнитен мор, организиран от кого? Значи Китай имат причина.
Скоро обсъждахме в каналите ми GPS обхвата (реално, не с тъпотии от мрежата), че се заглушава над Турция и региона, че даже около Варна... като се пази "турски поток" от съдбата на "северен поток". Сюжетната линия е същата, GPS балоните и те са на мушка. GPS/5G/GPRS/LiDAR/HAARP, единна мрежа за терор. 
Да се замислим сега (вий де, ако има с какво) за голямата игра на сферична земя и лъжи за космоса, кои са в нея, в играта на лъжата? Всички над които летят тези балони. Ако има независими страни и правителства, не биха допуснали това. В САЩ има няколко фракции, които сериозно са почнали битка? И затова си пукат балоните?
Балоните са контрол! На комуникации, мрежи, климат и здраве? Модулатори на графен? Ретранслатори на торсионни полета? Камери за контрол? Бойни лъчеви дрони за постоянен надзор и ... изпепеляване на небостъргачи и предприятия? Най-вероятно, All in One.
Балоните са ключови! Ако те падат, ще се разбере, че спътници няма, оттам, че няма космос, а ракетите са бутафория. Натам ще се окаже, че земята не е сфера и не се върти, и по-натам ще се срине цялата наука, образование, политика, религия, история, география, всички те ще се спукат като балони. Ще се разпадне и циркът МКС, НАСА и Росскосмос, хората ще се запитат, абе - какви трилиони ни удържаха като данъци, за балони? Оттам и данъчната, и финансовата система, ще се спукат.
Балоните над САЩ са, с "техните камъни, по тяхната глава".
Бих ви анализирал и битката под земята и земетресенията на Балканите, че и те са функция на Война, за която сме тъпи пигмеи, но бидейки вие такива, бих искал да ми дадете сигнал, че не си губя времето да ви образовам.  
А кои са тези приятели с плазмените дирижабли, които си летят из цял свят и шашкат нас, туземците? И дали са приятели?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни