Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

За човека, атласа и глобалният план за утилизация на излишните

"ЗНАЕТЕ ЛИ КАКЪВ Е ОТЛИЧИТЕЛНИЯТ БЕЛЕГ НА ВТОРОКАЧЕСТВЕНИЯ ЧОВЕК?
Обида от достиженията на друг човек.
Тия докачливи посредствени типове, които седят и треперят да не би нечия друга работа да се окаже по-велика от тяхната, те нямат и представа за самотата, която настъпва, щом стигнеш върха.
Самотата да не срещаш свой равен – ум, който да уважаваш и достижение, на което да се възхитиш.
Те ти се зъбят от дупките си, мислейки, че ти доставя удоволствие да ги засенчваш с дарбата си, докато ти би дал цяла година от живота си, само за да видиш проблясък на талант у някого от тях.
Те завиждат на достиженията и визията им за величие в един свят, в който всички хора са по условие низшестоящи.
Не знаят, че такава мечта е безпогрешно доказателство за посредственост, защото човекът, който има постижения, никога не би могъл да понесе подобен свят.
Те нямат начин да разберат какво е чувството, когато си заобиколен само от низшестоящи. Омраза?
Не, не е омраза, а отегчение – ужасно, безнадеждно, изцеждащо, парализиращо отегчение.
Каква е ползата от похвалите и ласкателствата, получени от хора, които не уважаваш?
Някога изпитвали ли сте копнеж по някого, на когото можете да се възхищавате? По нещо, към което да не гледате надолу, а нагоре? " 
(Алиса Розенбаум, известна сред простолюдието като Айн Ранд)
 
Всичко, което правих дали с този блог, дали с другия, не е за клиенти пари. Парите са нищо, лесни са изкарване. Ако разчитах от компютрите за пари, тази фирма отдавна да бе фалирала или да се задоволявам като идиотите си колеги с някакво дребни подаяния, и шашми. 
Причина да пиша няколко ревюта за машини, е че ги взех с лични пари, с лична емоция. Това правя тук, докато сутринта чакам да се напълни ваната, си пия кафе и пиша някоя друга щуротия за кеф, за това мое 20-годишно хоби. 
Правя го за да намеря сродни души, да предоставя добър инструмент на творци, не на второстепенни бастуни, които ThinkPad от Ideapad не могат да отличат.  
Водя този блог от толкова много години, тук има толкова много анализи, за светлина, за ваксините, за чумите, за терора технологичен, роботите, спорта, физиология, всичко. 
Единственият ми "актив" от този блог, са армия от идиоти, които даже и за второстепенни човеци, по терминологията на Алиса не стават. Те са биомаса, за кремиране, наторяване или генетични експерименти с ваксини, нищо повече. 
Единственото което успя да сътвори тази противна биомаса спрямо автора на този блог и твърденията тук е обратното на нещо, на човечност, на логика, на творчество. Ползвайки терминология и "знания" от женски списания по менструална психология, стигнаха до извода, че съм егоцентрик, мошеник за пари и други тъпотии. 
Да, знам, че малкото всички истински хора наистина са ми признателни, затова водя и другия блог, този ми е безсмислен, освен това презирам технологиите, и просто търся най-малко опасните сред тях, и такива които да вършат работа, след като започне Жътвата. 
Жътва ли? Този свят е инкубатор за Човеци, а не за вторични паразити. Тъжно или не, жестоко или да, но малцината събратя на Алиса организират планетарна чистка на вторичните, имитационните, паразитните. Наричайте ги масони, илюминати, глобалисти... те си имат План и една основна цел, да премахнат дефектно-рязрядните хуманоиди, които са над 99% от цялата популация. 
Но дори и те бяха в шок, очакваха 500 милиона човека, оказаха се поне 10 пъти по-малко, а човеците първородни пък се оказаха оплели като свински черва с десетокачествени приятели, третокачествени съпрузи и второкачествени деца и внуци. А това боли, и няма как да бъде понесена, бързата им анихилация. Затова е бавната депопулация на идиотите - ваксини, химтрейлс, паразити в храна и вода, облъчване с електромагнитни вълни, социални мрежи. 
Фейсбук, социалните мрежи, те са измислени да диагностицират първостепенните от второстепенните, в това е и смисълът на цялата тази цифровизация. Логично е да се предположи, че първостепенните са инженери, кукловоди на политиците, режисьори на реалността. Много логично е те да искат редукция на второстепенните, до нулево ниво. Фейсбук стената показва всеки какъв е.
Интернет пази всичко, ИИ го движи, анализира, кой колко струва и дали си струва, да бъде издържан натам в лагери, или право към крематориума. Холивуд достатъчно ви показва тези неща, също и книги като "1984", "Прекрасният нов свят", "Обитаемият остров". 
Ето ви пример за идиотизъм, няма как да го изтриете. Отзиви за rmania.net, та повечето даже не са били клиенти там, но Сульо и Пульо, и най-вече путю бил се засегнал от материал тук, във Фейсбук, че нямал работна станция или че е пишман специалист, а не сме го излъгали, че не е така. 
Егоист ли да съм, че вярвам в човеците?
Оглеждам се, търся ги равностойните, но за съжаление не са сред вас. Почти всеки ваш коментар ми е мъка, почти всеки опит за анализ е от скучен, до малоумен. Особено ми е досадно от имитаторите ми, които даже не разбират какъв е смисълът на всичко, защо се прави, къде се намират и върху какво паразитират. "Колеги" се опитаха да имитират блог, видеа, снимки, ако бях на тяхното ниво, бих се ваксинирал поне 10 пъти, и да се свършва тази мъка.
И не, не мога да разбера хората, защото те не са такива, в огромната си част. Не мога да разбера тази тяхна постоянна обида, че не са на това ниво и никога, няма как с агресия, празни приказки, следване на рецепти, имитация или плагиатство няма да надскочат нивото си на второстепенни хуманоиди. Как да разбера нещо, което не съм изпитвал и няма как?
Знам, че второкачествените вече им пуши задника от бяс, но хайде вместо ануса си, опитайте в между-ушното пространство, в харддиска си, заровете се, сърчнете къде са ви постиженията, блоговете, анализите, фирмите, начинанията, нещо творческо, нещо на човешко ниво.
По-отчайващо противен и скучен второкачествен хуманоид от КЛИЕНТА няма, този сопол, който до скоро навсякъде влизаше с вонящата си маска, въпреки цялото унижение от 2+ години, още си въобразява, че е някакъв фактор и на някой му дреме за него, за тъпото му присъствие и за парите му. То поне физически пари да имаше това недоразумение, клиентът, а то вече само по банков път. А банката, тя е основен инструмент за анихилация на излишните, и много скоро ще го усетите. 
Никога не съм искал клиенти, искам хора, човеци, интересен разговор. От 20 години си мечтая от някой от вас да науча нещо интересно, бе бастуни с тъпани. Иначе за чий да си губя времето дори да ви кажа "здравей", такъв лицемерен поздрав може да получите на касата в супермаркета, след като сте си купили боклуци за самоубийство, а не здраве. 
Айн Ранд е комерсиална еврейка, ако бе умна като мен не би разделила човеците на първо и второ качество. Човек си е човек, останалото са биороботи и клонинги, в които няма нищо човешко, освен "по негов образ и подобие", но само с образ, подобие се не постига. 
Ако това е четено от човек, дръж се приятелю, скоро всички истини ще излязат наяве, запаси се с много алкохол, да преживееш мъката от анихилацията на не-човеците, с които така свикнахме, които са нашата Матрица, матрица на илюзии от връзки, любови, бизнеси, празни приказки, фалшиви обещания и вричания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни