Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

ThinkPad P70 - завръщането на легендарната 17-ка

 

Помните ли легендарните ThinkPad W700 и W701, бяха мечта, останаха си легенда? За всичките ни 15 години дейност, само един път сме имали такива. Каква тръпка, какъв кеф!

И нека, разни философи да разсъждават, колко някога са били бавни, тежки, имало по-актуални. Не са пробвали, не знаят клетите, цял живот все на чекиджийски лаптопи от магазини за перални и хладилници ще си останат. 

 ThinkPad W700 - един път го видяхме на живо и толкова

Мрачни, тъжни години минаваха, преди ThinkPad отново да пуснат 17-инчова Mobile Workstation. И това е чудо моделът ThinkPad P70. С каква тръпка го чакахме да се появи в листите ни за корпоративна техника. И ето го!

Първо дизайнът, сравнете го с дядо му, W700, духът и стилът са се запазили. Стига приказки, вижте го.

Красавец! С отличен IPS дисплей, без ШИМ, приятен, натурален спектър. Клавиатурата е с вградена подсветка. Всички необходими портове за налични, разгледайте снимките. Камерата работи прилично.  Виждате, че батерията е перфектна и стига за дълга, автономна работа, която зависи от натоварването. 
А работата на тази ултимативна машина е CAD проектиране, реднериране, видео- и фото- обработка. Тествахме го, разбира се, отлично се представи и като температури, шум, стабилност.
Представям ви резултатите, на които може да видите и хардуера.
Тестваната машина е с почти върховите си параметри, Intel XEON и NVidia Quadro M4000.
ThinkPad P70 е машина уникат, дори за колекция да я запазите, няма да сгрешите, перфектна изработка, отлична ергономика, класически IBM дизайн. 
Цена при нас, където винаги се стараем да ви показваме най-добрите машини, произвеждани някога, P70 е точно от тях.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни