Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

LED тероризъм, контрол над ума и тялото и Краят на Мрака

 Истинският спектър - свещ с топла светлина, непулсиращ източник на зареждаща енергия

Светлината и звукът - повечето болести и разтройства на ума идват чрез тях. За звук няма да пиша в този материал, за него, друг път. Но акустичното програмиране с инфразвук, има много за него, ако имате паник атаки, събуждате се определени часове, просто проверете дали наблизо "мобилните тероризатори" не са монтирали антени от тип "барабан". Ако не можете да заспите, прочетете "Обитаемият остров" на Стругацки. 

LED лампи, монитори, телевзиори са зло! Описвам го от 10 години в този блог, но простият ваксинопитек, нее, мее, беее, къдеее ми е маскатата...

Истината ще излезе наяве, рано или късно, истината за синтетичната, убийствена LED светлина. И ето, излизат все повече материали, изследвания, филми, патенти. 


Не съм идеалист, който си прави илюзии, че те умни, но в Wikipedia, относно оптогенетиката има добър материал (цък), написан на достъпно и за маникюристка език, с достатъчно нагледни картинки и видеа. Може да си го пуснете през Google Translate. 

Виждате контрол на микропаразити в тялото ни чрез зелена светлина, с случая. Зеленият спектър е основен в LED лампите. За разлика от другите светлинни източници, LED реагират мигновено на команди за промяна на пулсациите. Ето защо инертните и неподатливи лампи с нажежаема жичка, са забранени за производство, въпреки че са по-ефективни, осигуряват лъчиста топлина без загуба и се явяват не само естествен за физиологията ни източник на светлина, но и терапевтичен, лечебен. 

Това са спектъра и пулсациите на LED лампа и лаптоп с LED дисплей. Няма смисъл отново да досаждам, коя лампа, дисплей, монитор, смартфон какъв спектър има, в старите публикации има детайлни анализи, фотографии, видеа, за това. Няма да толерирам лентяи, да им даван наготово всичко, все едно ми дреме особено за вас. 

Положението изглежда безнадеждно, навсякъде около нас има оптогенетични устройства за контрол на патогени, амеби, синьо-зелени водорасли (цианобактерии), микропаразити. 

Пряко доказателство за оптогенетичен, светлинен контрол е ивермектинът. Който избива огромен спектър паразити и микро-паразити. Минавате един 3-5 дневен курс с него и ви светва. Приема се орално, както си пише за теглото на добитъка. Изписано е много, а Тръмп си го каза ясно, че до голяма степен К-19 е вълново управление на паразити, с които всички сме заразени (от биологични лаборатории). Огледайте се, насред зима има насекоми, каквито не трябва да има. Те осигуряват модернизирани малария, лаймска болест и още по-страшни зарази. 

Та след курс с ивермектин, ви светва! Обаче вече ивермектин няма, слабият за човеци е долнопробен, дефицитен и на безумна цена. А животинският вече е примесен в новите версии с токсична субстанция. И тъй като сте много глупави, не се самолекувайте с ивермектин, вземе пък да ви гръмне процесора, колко сте били заблудени досега. 

 Спектрално активен защитен крем, с кристал виолет, беладона и други забравени и забранени съставки. Спокойно, не сте на това ниво, че да си го анализирате

Няма как постоянно да чистите паразити, гъби, патогени. Ако ви се занимава с това, вижте другият ми блог, там показвам средствата и осигурявам за приятели, такива.

Спектър на CCFL, HP 2035, без ШИМ

Ползвайте монитори, телевизори, проектори с флуоресцентна/CCFL подсветка. Най-добре без пулсации. Такъв монитор е този, от който ви пиша сега, HP 2035. Гарантирам ви, че такъв няма как да намерите. 

Лаптопи с CCFL забравете на намерите, прекалено древни, бавни, без поддръжка. И все пак, Thinkpad T410, W510 имаха модификации с CCFL, и все още са прекрасни машини. W500, T500, T400 също имаха CCFL дисплеи, но също и LED, по-късните серии. Thinkpad T61 си е чист CCFL. Разбира се, ако програмирането на нервна система и мозък не са ви проблем, защото нямате такива, новите LED лаптопи, са си баш за вас. 

 Вечните CCFL класики - DELL U2410f и HP LP2475w

При мониторите е сравнително лесно, все още се намират отлични и ненадминати модели като DELL U2410f, DELL U2408w, HP LP2475w, те са CCFL, големи, красиви и дори лечебни с инфачервения-спектър, с който ви топлят. Ето ви ЖОКЕР, влизате в сайта ни, и там сме описали кои монитори, лаптопи са CCFL, а кои - LED. Тази търсачка не работи уверено, реализаторите на новият ни сайт явно са бая облъчени, така че, проверявайте ръчно. 

И все пак, търсачката откри един модерен лаптоп, с CCFL подсветка. Да, ултра профи военните модели като Panasonic Toughbook CF-52 (цена) са си така, без мизерии в тях, каквато е LED мизерията. Справка за дисплеите за модела CF-52.

CCFL телевизор от LG, с класически IPS. Древен, но най-модерен, отлично лови цифрова ефирна ТВ. Ех, кой ли друг може да ви тества така дисплеите, никой!

При телевизорите имате два варианта, или по-стар CCFL дисплей, или плазма. Да, древни са, не хващат DVB-T обикновено. Но са по-малкото зло. А най-голямото зло в телевизора е, че ви прави идиоти не само със съдържание, но и с оптогенетична синхронизация да зяпате и вярвате като шарани. 

Най-лесно няма да сбъркате с проектор. Там все още има чудесни мета-халогени модели, а тези на Epson нямат и пулсации (ШИМ). Ако сте упорито глупави, взимате върховният LED пържач, наречен Laser Projector. 

Вероятно, базирани на безкрайната си неосведоменост и ограничена наличност от жалки хартийки, ще се опитате да пренебрегнете този материал, като конспирации. Мнозина пренебрегнаха материалите ми за ваксини, отрови и патогени, голяма част от тях вече са два метра под земята. Затова ви показвам тези две видеа, качвам ги тук с ниска резолюция, защото тубата постоянно ги изтрива. 

Клипчетата не са достатъчни?  Тогава разгледайте патентните библиотеки. 

Това е сред първите патенти за това, но тогава визуализиращите устройства бяха инерни за тези манипулации, а и спектърът за опто-контрол тепърва се проучваше. В крайна сметка наложиха най-калпавата и вредна технология, LED, премахвайки истинската светлина. VR очилата за побъркване на децата, отдавна си чакаха реализацията.  

Добре дошли в Ада!

Като бесни кучета, LED слагат навсякъде, въпреки че е вредна, енергийно неефективна светлина. Стадиони, магазини, молове, училища, градини, спортни площадки. В по-модерните лампи има и други технологии, вижте видеата по-горе, те са и скенер, и проследяващо устройство, и който не слуша... пасивен, а може би и активен убиец? Боли ли ви глава след половин час с супермаркет?  

Ако сте ги забравили, това бяха истинските лампи, с истинска светлина. Старите с нажежаема жичка или халогени. 

Пазете се, казах ви Истината, това ми е Мисията. И не, че ми дреме за вас, само истината е Свята. И все някога ще дойде Краят на Мрака.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни