Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Третата Вълнова Война

 

Първият етап на геноцидът спрямо Човека приключи. Приключи без борба, бяхме разгромени и попилени. Над половината хора по света са заразени необратимо, с рак, СПИН, модифицирано ДНК, наночастици. Без борба!

Така обаче осветиха, тези, нас, другите, истинските сред идиотите. И тук вече включват истинската, черната Наука. Това, което знаем за електричество и магнитно поле от училище и университет са пълни лъжи.

Те манипулират ефира, полето около нас за да ни смажат енергийно. Преди това, през етап едно вкараха в телата ни графенов оксид и други нано материали, тежки метали.  

Графенът е управляем и може да формира структури, чрез променливи магнитни полета. Явно може да преобразува управляем ефир (магнетизъм), в електричество.

Графенът реагира на звук, на музика. Слушайки радио, сатанинска музика, те постигнаха мечтата си, да ви управляват. 

Във всички ни има графенови частици, но и не само. Има и нанороботи, поне във ваксинираните, със сигурност има огромно количество такива. Официалната наука даже не ги отрича. 

Компютри, лаптопи, смартфони, "умни" часовници, всички устройства с ОС, с антени, са вид програматори за тези античовешки технологии.
Захранвани от електрическата мрежа с чудовищно магнитно поле, компютрите са облъчватели, които задействат в нас наночастиците, и ние струим с ток. Ето ви я реализацията на ходещи батерии по филма "Матрицата". 
Потресаващи стойности на магнитното поле, ние живеем в трептящи магнитни клетки. Уредът не е разчетен за такива стойности. С мощен магнит едва докарвам до 40mG, а тук понякога забива уреда на 999mG.
Далекопроводите и те са изпържени. Ето защо се говори за наложително спиране на електричеството, преди да са ни изпържили в съня ни и половината човечество да се събуди мъртво. 
Основният уред за измерване е GQ EMF-380 v2, но ако някой има съмнения, ето го експеримента с три различни уреда. Наличен е дори легендратният аналогов Trifield Natural EM Meter, който няма как да лъже. 

Отклонение и допълнение. Работя с тези уреди, внасям ги, продавам, от малко над 7 години. Но никога, не съм виждал такива безумни стойности. През 2020-та направих анализ с Trifield-да, как в тялото ни, след излизане навън и пръскане от самолети има повишено електричество. Видеата ми са блокирани. Може да видите прогностичната ми статия от март 2020, в която предвиждах точно това, а видеото с анализа на индуцираният ток в нас е блокирано.

Преди 2 години подскачахме за 2 експериментални 5G клетки в цялата ни страна, каквото и оригинално наименование и история да има тя. Сега, незнайно как и защо, във времена на хаос и липса на пари, са ги монтирали навсякъде. В най-бедната страна в ЕС, сме осеяни с 5G оръжия за масово поразяване. 
Клетките работят в режим "пържене" и са насочени към места за струпване на хора, по паркове, детски площадки, НСА в случая. 

Индикатори за работа на тези клетки са птиците. Наблюдавайте ги, когато набримчат антените, птиците се крият. Крият се в дървета и храсти. А дърветата поглъщат тези смъртоносни вълни. Затова масово се изсичат дървета из градовете. Пример за което е един скромен град Ямбол, в който сложиха потресаваща концентрация от 5G клетки, а сега изсичат дърветата. 


Какво стана с птиците в Мексико, защо се самоубиха с удар към земната твърд? Защото се насочват по магнитното поле! А по кабели отдолу, ви споменах че е пуснато мощно магнитно поле. Поради което много хора се олюляват, губят координация, припадат. И не, това не е от липса на кислород. Вестибуларен апарат, координация, магнитни датчици, не работят при нас. А аура, чакри, биополе, направо са ни ги стопили. Затова няма емпатия, няма любов, хората стават зверове един към друг, защото не се чуват енергийно. 

Птици се удрят в дървета, сгради и прозорци и нас. А хора, масово катастрофират по пътищата, по които има включени 5G оръдия. Мощни излъчватели има по магистрали, скрити в лампи (скандала с цените на лампите у нас), облъчватели се монтираха в училища и супермаркети. И ето сега, задължително децата трябва да бъдат пържени в класове, в които нищо не научават. Освен това ги тровят с нано "дезинфектанти". Когато дете получи задух, замайване, припадне, шурне му кръв от носа, това е ЕМП (електромагнитно поле). 
Когато стане "странна" катастрофа някъде, в която някой е загубил разсъдъка си, просто проверете за 5G мрежа. Не е ли странно, магистралите да са превърнати в пътища на смъртта? Кому са нужни облъчватели около тях?  Пазете се от пътищата на смъртта. И самолети ще падат, и влакове ще катастрофират. А в тези зони, ваксинирани шофьори направо ще колабират.

 

Това е кадър от видео от Австралия, там хората също отчитат, че ги пържат и то много по-яко. В цял свят войната е срещу нас, срещу хората! 

Ето някои от симптомите, при здрави (неваксинирани) хора, за действието на убийствено ЕМП, което е подхранвано от ел. мрежата и се контролира от "комуникационни" антени:

  1. Безсъние, редувано със странни сънища. Сънищата са програмируеми, свързани с близки хора. Дори в просъница може да чувате гласовете на близки хора. 
  2. Странни звуци от ефира, от небето, под земята, някои твърдят, че чуват радио или музика направо в главата си. 
  3. Загуба на слух, зрение, обоняние. Или сбъркани сензори за допир, за слух, за аромат, за вкус. 
  4. Нервната система е изпържена, все едно нещо ви дава накъсо. Потрепвания, сърбежи по кожата, по която няма нищо... графенът яко се разтича. 
  5. Графеновите натрупвания, задръстват кръвоносните съдове. И ето ви безумен пулс, и събиране на границите на кръвното налягане или безумно високо кръвно. 
  6. Агресия, паник атаки, чувство за вина, рев. 
  7. Загуба на координация, световъртеж, припадъци. 
  8. Кръв от носа. Афти. Зъбобол. 
  9. Обриви по кожата. 
  10. Оттоци, разширени вени. 
  11. Ленива лимфна система. 
  12. Авоимунни атаки, от чуждия имунитет, след антибиотично лечение или друга остра форма на безумие.
  13. Проблеми с паметта, не помните не само как е минала седмицата, но и какво сте правили вечерта. 
  14. Странни телесни, духовни изживявания, в просъницата. А когато се пробудите вечер, все едно сте в мъгла, липса на фокус, в друга реалност. 
  15. Влечение към алкохол, цигари, зависимости.
  16. Загуба на апетит, редувани с бесен глад. Обезводняване от липса на жажда, усещаме че във водата има графен, белина и други гадости.
  17. Тумори, особено в областта на стомаха. Но всъщност по цялото тяло. 
  18. Нерводегенеративни заболявания като Паркинсон и Алцхаймер. 
Като стана въпрос за водата, нея я заразяват и с вълново активни микропаразити, модифицирани микроорганизми, фото чувствителни водорасли (циано бактерии).

 

Оптогенетиката е част от вълновата война. Те си имат вълново управляеми терористи, които вкарват в телата ни чрез храна и вода. И когато са ни смазали имунната система, ни попиляват. Връщат се "стари" зарази като чума по бълхите, дизентерия и т.н. А предстои да пуснат ебола, антракс и неща, за които не сме и чували. А СПИНът вече е готов. Синдромът на принудителна имунна недостатъчност, осигурена чрез инжекции. 

Ваксинираните? При тях всичките описани по-горе фактори, протичат скандално бързо, поради което е въведен термина "синдром на необяснимата, внезапна смърт".  Ракът след ваксинация се развива за дни, особено в стомашната област. Също СПИН, деменция, Алцхаймер.

Решенията са:

  1. Неутрализация на графена в тялото ни. Чрез активиран редуктор, какъвто може да бъде Метиленовото синьо (МС). При тежки поражения, интравенозно вкарване, комбинирано с антилъчева, светлинна терапия. 
  2. Храни и напитки с отрицателен редокс потенциал. Първо че са бактериални, а бактериите са нашата правилна енергетика. Друго, че са и редуктори и убийци на инвазивни частици и патогени. 
  3. Алкалоидна защита на тялото, чрез сладък пелин, хинин, коноп, беладона, куркума и др. По този начин се убиват вълново програмируемите микроорганизми, гъби, приони. В комбинация с МС и ферменти, се постига прилична защита. 
  4. Много важни са дрехите, които не трябва да натрупват статично електричество и да са магнитно и електрически неутрални. 
  5. Задължително заземяване на тялото, чрез босо ходене по гео непатогенни зони, почва, пясък. Заземяването към дърво е чудо терапия. У дома си набавете голяма чугунена тежест за фитнес, стъпвайте боси по нея за няколко минути, слагайте и върху главата си. 
  6. Светлинна терапия с постоянен ток или позитронно светене на халогенният или ИЧ източник на светлина. Тоест да няма отрицателен полупериод на светене. 
  7. Метало и в частност на металите, глинотерапия. Активирано злато, сребро, които отлично допълват вълновата и ферментационна терапия с МС. Оргонните структури са безценни свойства на кристали и метали, но тези знания са изгубени. 
  8. Отидете при родопска баба да ви бае, това помага! А думите от древно-тракийският ни, романски език, лекуват, затова са и забранени старите знания, езици, имена, ритуали, даже азбуката ни автентична. 
  9. Пълен отказ от съвременни компютърни и комуникационни устройства с постоянно надграждаема операционна система. Това са лъчеви оръжия за самоубийство в дома. Ако ви се налага, работете само на Made in Japan устройства, само през LAN и направо изтръгнати антени за BT, WiFi, GPS. Защото в третият етап на войната, вълново ще са ви разчели ДНК-то, което излъчва сигнали и могат да ви анихилират, където и да сте, чрез лъчи или чрез дрон с взрив.

Това е приятели, пазете се, и нека да сме заедно, предстоят много по-тежки битки, в които самият войн само за чувала става.   

Статията е публикувана на датата, в която се обръщат огледалата на оригиналната и илюзорната реалност. 22022022 - началото на пробуждането на Човека и неговият Гняв и Справедливост.  

А това са някои мои намеци от предишни години (2018-2021-ва). Разгледайте си сега, тогава ви звучаха като лудост и конспирация.







Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни