Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Крахът на световната икономика

Вижте хора и хуманоиди, някои сте млади, а други сте изкуфели. Светлото бъдеще дето ни го обещаваха от Съветския Съюз доведе до един голям Чеп и много пиене на студена вода с радиация от Чернобил.

И сега, Еврогейския Съюз, който даже не е истински ни обещава светло бъдеще от здрави хора и по-цветуща икономика и от времената на Саманта Фокс и Марадона в Наполи. 

Реалностите обаче са други, всички съюзи потъват, и никога няма да изплуват. Глобалната икономика вече не е тежко ранена, тя е в кома и потъва. Вина за което имате вие, че се хванахте на лъжата за маските, ограниченията и биологичният геноцид с ваксини, които в най-добрият случай осигуряват миокартдит и Паркинсон, но не всеки е изтеглил късата клечка. Милиони умират от рак, а скоро и от СПИН. И не, че тук да не ви предупреждавах още от 2019-та, че това ще стане. 

А биткоин търтеите, ето това са лентяи, които цял живот руда в мините трябва да копат, за да изкупят вината си за срива на световната икономика. 

Като казах руда и метали, те отлитат устремно нагоре, защото след ваксините миньорите измират, а хиперинфлацията чука на вратата, трилиони се разпечатаха, без покритие.  

И те чакали, бунаците да паднат цените на картите. Е как, като всички материали за тях са тройни, силиций, мед, алуминий, ток, транспорт. 

Искате инвестиция ли? Купете си тон мед, алуминий, чугун, стомана. Ето на това стойността в хартийки ще литне до МКС, че и нагоре.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни