Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Слънцето и сярата

When sulfur/sulfites /sulfates are exposed to light(halogen lamp) what type  of mechanism takes place?

Много е вероятно да ви разкажа приказка, която не е такава
Имало една лампа, тя била сярна. Описана е тук.
Спектърът ѝ бил същия, като на слънцето, защото самото слънце е солидна плазмена сярна лампа. Каквито лампи от 2006-та произвеждат в Корея. А Китай пусна нов генератор за плазма ("изкуствено слънце").
List of sulfur lamp installations - Wikiwand 
Серният спектър е мъртва, ограничаваща ни зона, точно нашият видим спектър, в който сярната плазма ни облъчва. Защо серен? Знаете ли, че кучетата откачат когато усетят сероидна раса?
Твърди се, че голямата война за която нищо не знаем, тогава от небесата се е сипела гореща сяра. Може пък да са взривявали слънцата тогава. Те не са едно, има много снимки за което.
Мое мнение е, че живачните лампи са по-човешки, вероятно има вариант и за уж несъществуващия червен живак, оттам и със златна плазма. Слънце и злато е по-нормално от слънце и сяра.
Новото слънце, което монтираха през 2020-та е много тъпо, на сянка не грее, защото няма ИЧ, а пряко, изгаря.
Помня, като малък, много обичах да си гравирам с лупа върху дърво, тогава без проблем гледах къде е слънцето. сега не мога да го погледна, ще ми изгори очите. И се съмнявам да може да гори през лупата по същия начин. Колкото до жегите, те са от друг източник, не от серният прожектор. Иначе как някакви жалки облачета и като по календар, ще доведат до 20 градуса разлика вечер, за има няма 3 дни?
Новото слънце е тотал щета за растенията, те не виреят на него. Може би и птиците са объркани. Петлите въобще не го отразяват, пеят когато им е кеф, по спомен от стари цикли.
Слънцето иде дойде, изфабрикуваха го, смениха го с по-икономично. Обаче с луната се оакаха яко, нищо общо. за мигащите звезди, на които през среден телескоп им се виждат жичките на лампите, даже не ми се говори.
Забраниха стандартните халоген лампи, за да могат новите светила да ви се сторят яки, в сравнения с отчайващите и вредни LED, които разрешават на овчиците да си купуват. Отнемането на ИЧ съставката ни поболява, сваля имунитета и ни прави лесна плячка на модифицирани патогени и гъби.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни