Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Алтернативната история на компютрите

Компютрите, които ползваме са нелепи, бавни, а софтуерът им е с вградени вируси. Още през 60-те години, в СССР се създават "Сетунь" - първият и единствен троичен компютър в света. Тогава това е изглеждало като лудост, но с оглед на сегашните реалности, това е прототипът на сегашният квантов компютър. 

СССР е планирано унищожен от неруски етноси, с участието на нацистки капитали и американски диверсии. Докато Сталин е жив, СССР е научен, производствен и иновационен колос, който лидира пред Запада, дори и в компютърната техника. 

Основен научен щат на СССР е Украйна, там са създадени и повечето компютри, ракетни комплекси, космически апарати. Днес ни се струва невероятно, че тази доведена до просешка тояга от САЩ, чрез байдъновците "страна", Украйна, някога е била главен световен научен център. Също както във Фукушима, диверсията в Чернобил не е случайна.

След идването на украинския Хрусчов, започва кечът. Натам започва корумпирането и превземането на съветският елит, чрез американски хартийки, охолност, поквара. Покварата покорява СССР и той загнива. Италианци идват да си правят автомобилите, а СССР започва да догонва Запада.

За да се догонва нещо, първо трябва да си в позиция на догонващ. Украйна, Русия, Московия, "Татарстан", Уралските, Сибирските щати водят люта битка за компютърно надмощие. Толкова уникални, нови, фантастични проекти като техните няма никъде по света. Но до 1970-та почти всичко е разтурено, без финансиране. Остават само някои стратегически микропроцесорни разработки, с военно предназначение. 

И се взема курс за копиране на Запада, не за алтернативи, а за едно перманентно догонване. Западът за тази цел раздава всички свои проекти, които уж били откраднати от службите. Пълен кеч, с оглед на всичко което знаем и за КГБ, и за ЦРУ, които са двете страни на монетата на кабалистите по света. 

Горбачов си е явен агент на Запада, троянски кон, който може и да не е от мащаба на Ленин, но събори една велика страна. Страна, която основа ООН, и заради която съществува НАТО. Без СССР, ООН е нелегитимна организация, както и дъщерната ѝ СЗО. СССР няма официален приемник. 

Британия, която в момента ѝ се късат конците за кукловодство на САЩ, налага окупация на разпадналият се СССР, с фокус Русия, където налага алкохолика Елцин, и приютява, възпитава, финансира всичките му олигарски. Олигарси, които имаха за цел разруха на икономика, наука, история, всичко, което се криеше в необятния СССР. 

При едно добро развитие на Сталиновият СССР, днес науката би била на невиждани върхове. Също и медицината, физиката, математиката, всичко. Може ли да сравните един съветски възпитан и обучен инженер, със сегашен мухльо от ТУ-София? Или пък офицер, програмист, историк, дипломат?

У нас, 16-тата република на СССР, наука, образование, армия, също се развиваха добре, преди "дълбочинното правителство", чрез Германия да ни окупира отново, както преди 1945-та. Немски царе в "България", после и премиер Сакскобург, а накрая и досега, германският проект  "ГЕРБ". 

Битката за Америка в момента е ключов фактор, за справедливост, свобода, технологичност, светлият тунел към които ни отклониха с "вечният преход". "Съветска" България може и да не бе технологичен колос по времето на "соца", но бе далеч от помиярско-туристическо-мутренско-милиционерско-проститутското положение, в което се намира в момента. 

Да се върна на съветските компютри. На практика съветските инженери бойкотираха копирането на американски щайги, каквито до момента с леки модификации ползваме и сега. Поради, което изгря звездата на Правец. За наше по-скоро зло. 

Според теория на конспирациите, силициевият интелект идва някак си прекалено рязко като технологии в единият лагер, а другият трябва да се моли. Може би това има връзка с "инцидента в Розуел", оттам - със смъртта на Кенеди и натам с потъването на САЩ в демонократичното мракобесие. СССР, като скачен съд на САЩ, също тръгна към своя упадък. 

Intel Pentium и особено Pentium Pro са до голяма част разработка на съветски инженери, но този проект бе замразен, в името на по-нискотехнологичен продукт. И по-лесен за следящ код. Истинският Pentium процесор почти е невъзможен за дистанционен достъп, за разлика от Core архитектурата. Pentium Pro бе истинско чудо, което затриха. Също както затриха и IBM/Motorola процесорите за Apple Original. Фалираха Apple, после им вляха пари за да ги върнат в техните релси, при нови условия. Успяха. Но Apple вече се освобождава и минава на свои процесори. Това обаче е друга история.

Малко преди, и малко след разпада на СССР, в Русия се разработват много актуални компактни сървъри, но ме мързи да пиша, за нещо, което лесно се проверява. Мен ме вълнува Кодът. Всеки баркод на храна и дяволско изобретение има три двойки щтрихи, които означават 666.

Матрицата контактува с операционната система, невронни мрежи докладват за всеки един от нас. Биологичният живот е разигран преди това на масата на силициевият. Поради което специалистът по вграден контрол и проектирани вируси за компютри, днес проектира вируси и кръпки за човеци. Бил Гейтс в момента е главният двигател на ваксинация и чипизация. Чиповете ги има във всяка нова ваксина, проверете разработката на Hitachi от 2006-та. Вирусите не са за медици, те са обект на програмисти, ДНК математици и инженери по микробиология. Какво откриха руските военни части (химически, микровълнови подразделения) в Италия, при първата вълна? Откриха не вируси, а други компоненти на военни действия.   

Светът става все по-интересно място. Ако белите щати вземат надмощие на потъналите в мрак, светът преминава на нов етап на развитие, нови компютри, технологии, свободна и безплатна енергия, липса на микровълнов, медицински, химически и атмосферен терор. Нови пазарни отношения, много по-дълъг живот и пътешествия отвъд на PLAN(плоскос)T EARTH.  СССР 2 според кодовете на матрицата предстои. Матрицата отлично се вижда чрез квантови компютри (технократският подход), матрицата се вижда и чрез биогенният компютър в нас (вещери, ведичество, шамани, Ванга). И двата подхода, дадоха еднакви резултати. От този месец Холивуд мощно започва да реализира кодът на невидимата за човек без активирано трето око матрица. Проверете трейлърите... кибервойници, космически пътешествия, инвазии, апокалиптични времена, зони с технократска диктатура. 

Този материал е фантастика, макар фантастиката никога да не е самоцелна, тя е или сън от неизвестно за нас минало, или зърнат код за бъдещето.      

Ето и един материал за съветските компютри, само факти, които и най-слабият студент от МЕИ-то може да провери, докато си почива от "гледане" на голи жени в "мрежата".

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни