Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Залезът на технологиите и възходът на Човека

Тази година бе най-интересната от 200 години насам, или поне без никакво съмнение е така за живеещите през последните 100 години. 

Било е и преди лудо на моменти, по време на кризи, конфликти, топли и студени войни, рецесии, но не и толкова, не и по цял свят. Маскарадът на лудостта от една лъжа е само малко течение по повърхността на бъдещата Промяна. 

Азия най-накрая се обедини, а САЩ е в колапс, което тотално и безвъзвратно променя технологичната карта на плоската ни планета. Никои технологии вече няма да са същите, няма да се развиват в посоката, в която с години, десетилетия буксуваха. 

Ако вземем процесорите, компютрите, електрониката, ясно е, че развитие няма от 50 години. От 2007-ма година насам, реално няма и нови процесори, нови операционни системи. Има изтрещяли консуматори, които нагли маркетолози без много усилия лъжеха да купуват все по-големи боклуци. Започвайки някога от феноменалният Thinkpad T60, сега серията е деградирала до... проверете сами. 

САЩ е центърът на старият технологичен свят, който в момента се срутва. И така, Калифорния, сегашният център на изборните измами. Измами с технологии и софтуер. Злоупотреба на технологични гиганти с влияние, социални мрежи, които цензурират истината. 

Но, дойде време за разплата. И така, Google + Facebook. Дълго време им минаваше номера да прикриват някои глобални истини, например за ваксините и медицината. Но вече прекалиха и застанаха на грешната страна. Търсейки новини за Байдън, Google ви го сервира като 46-тия президент, само в отлична светлина. За Тръмп изплюва, само негативни и абсолютно лъжливи материали. 

В момента, в САЩ има колосална революция, която върви все още на институционално, на съдебно ниво. Всъщност едно почти 2-милионно събитие, най-големият митинг в историята на САЩ, нито медии, нито Google го отразиха. Към Google вече са фокусирани и общество, и ред, и закони. Те са монополисти, и моралът им не е чист. Омешани са Facebook и другите гиганти, в предоставянето на лъжи, дезинформация, помия и грубо нарушение на правата на човека. Правото на свобода на изказа, на аналитичност, на свое мнение. 

За мен Google са пътник, тази гугла (маска) падна покрай избори 2020 в САЩ, които на практика са анулирани, защото са манипулирани. Изфабрикувани точно от технологичните гиганти, дали чрез поставена фирма в Канада, чрез фалирала в Испания, или чрез ЦРУ централата в нацистка Германия. 

Много е вероятно Google да бъде разпарчатосан, от анти монополната комисия, и да му бъдат наложени такива санкции, че някои звена напълно да фалират. Не съм никак сигурен за бъдещето на подразделение "биоробот" (Android OS), особено след като Азия тръгва по свой път на хардуерно и софтуерно развитие. Внимавайте, моят съвет е да мигрирате към MAC OS. 

Apple е доброто дете на Америка и ако и да оцелее някой в това разбушувало се блато, то това ще е точно Apple. Ще оцелеят и като операционна система, и като хардуер, и като концепция. Знаете ли, че Apple вече и сред лаптопи и настолни машини преминават към техен хардуер? Напускат потъващият кораб на Intel. Интел се оакаха със скандали и непрозрачност през последните години, хардуерът им работи все повече не за своя потребител, а за някой отвън. 

Microsoft + Intel... Бил Гейтс му е изпята песента, макар все още да не може да се каже защо, поради цензура. Но като рухнат гигантите, всички конспирации ще се окажат бледа сянка на по-жестока истина. 

IBM са фундаментът на Америка, но на коя Америка? Най-вероятно на Дийп Стейт Америка. От която в момента остана само Дийп Фейк. IBM и Канада са замесени с квантовите компютри, за които широката общественост не знае нищо. Квантовите компютри с в основата на финансовите системи, на робството ни към хартийки, управлението на персонал (на роби).   

Очакват ни невероятен остатък от годината, и бомбастично начало на следващата. Технологиите никога вече няма да бъдат същите. Странни обекти, които не са извънземни, кръстосват небеса и космоси. Всички страни са се юрнали към Луната и към Марс, в Антарктида стават щури неща, а Гренландия бе пожелана за изкупуване дори от Тръмп. 

Автомобилите и компютрите от следващата година ще имат свой нов развой на прогрес, който няма да е завой за поредният обратен кръг.

Заложете на човешките ценности, защото промяната в света не е технологична, а глобално честотна. Видяхме, че чрез технологии като 5G, химтрейлс, ХААРП, паразитите не можаха да спрат неизбежното. Неизбежното е Пробуждането на Разума, начало на Прогрес, на Морал, на Чест. Бъди човек, иначе свободният ефир сред рухването на Матрицата ще те повлече към дълбините на Формата.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни