Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Фермата на хората

Представете си прасе... в дворче, сред кокошките, оградата, вкусната помийка. Клетото е убедено, че човека му слугува, храни го, чисти му фекалиите... и стои зад ограда. Това е мирогледа на прасето.
Така сме и ние хората. Хранят ни в супермаркети, печатат ни парички, подаряват ни смартфони, слушаме музика на аванта, кефим се на Гейм ъф Тронз от Замунда.
Стоим в рамките на една скапана планета, за която вече не се знае кръгла ли е, дисковидна, плоска, яйцевидна... на лъжите на НАСА вече никой не вярва. Кръгла е лещата, през която ни наблюдават... както казва Библията, небесният свод.
Прасето живее до Коледа, докато го заколят. Човек живее дотогава, докато медици не го натъпчат с химия и започнат да режат части от тялото му.
Какъв е смисълът на живота на прасето? А на Човека?
Прасето го угояват с хормони, стероиди... кастрират, насилват.
Човека задължително го лекуват, ваксинират, обучават в клетките на училищата.
Прасето няма свободи, въпреки че е убедено, че е свободно.
Кравата живее далеч отвъд Коледа, на нея ѝ е тъжно, че прасетата периодично изчезват... но такъв е животът, свински.
Най-добре сякаш му е на генно-модифицираният вълк, наречен "куче". Хората наистина му слугуват, ако са се сдобили с елитно генно-модифицирана порода (френски булдог да речем), хранят го и с части от прасетата.
Телето е мускулесто, колкото по-мускулесто, толкова по-ценно. Хормони и анаболи. Колкото по-просто, да усети, че мускулите са безсмислени, толкова по-добре. Човешките фитнес зали са пълни, хормони и анаболи, много мускули и никаква мисъл, нулева креативност, отрицателна аналитичност. Кому са нужни мускулестите хора в бързи коли и мощни мотори... донори?
Фермата на животните, сред фермата на хората, сред фермата на... ? Кой е нашият Фермер, за какво ни ползва?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни