Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Fujitsu Celsius H730

От четене, никой не е станал по-умен. Напротив, всички официални знания, дали от училище, от университет, исторически романи, официални конспиративни теории и т.н. в крайна сметка са просто една умела лъжа.
Защо лъжа? Защото е или програмирана като така, или поради това, че човешкото съзнание постоянно еволюира, показват една ограничена минала картинка от възприятията на автора им.
Всички велики автори, в края на живота си, признават, че са грешали, или са изказали много истини, които са разбрали по-късно.
Всеки разумен човек разбира, че думите са нищо, те са низ от ограничена реч, в която няма нищо от това, което реално става в главата ни. От писмена реч се изглупява, човек започва да мисли не в концепции, а в понятия и термини. А това не е мислене, творчество, открития, така се не правят. Така само се копират чужди знания.
Имаме множество канали с които осъзнаваме чуждите идеи - реч, мимика, артикулации, демонстрация. В книгата това го няма, статични убеждения, невъзможни за асимилация. Да, можете да прочетете "Капиталът" или "Библията", но никога няма да разберете, какво се крие в тях. Няма как да разберете, че тези и много други писания са редактирани и цензурирани.
Затова и дълго не писах тук, няма смисъл. Огромна загуба на време. 
Да, снимките и видеата ми дадоха отлична възможност за демонстрация.
Ето ви пример с един от на-великите лаптопи, Fujitsu Celsius H730. Защо е велик, защо не е като другите, с приказки се не предава. Вижте модела, инструментите, начинът на анализ, коментара ми. Никой реклами на Fujitsu не могат да предадат това и на 5%, никой наемен или случайно ентусизриран блогър няма как с думи да опише всичко това. Емоция с приказки се не предава.
Ако емоцията ви е харесала, поръчка, тук.

3 коментара:

Vess каза...

Е, аз съм с Fijutsu Celsius,
и потвърждавам пълния комфорт при работа с тази мощна и същевременно щадяща здравето машина.
Иде ми да си взема втора такава, 😊

Unknown каза...

Браво истинско хай— тек порно!

Пешо каза...

Във видеото пише че процесора е 4910MQ, а описанието на сайта друго.

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни