Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Fujitsu Celsius H730

От четене, никой не е станал по-умен. Напротив, всички официални знания, дали от училище, от университет, исторически романи, официални конспиративни теории и т.н. в крайна сметка са просто една умела лъжа.
Защо лъжа? Защото е или програмирана като така, или поради това, че човешкото съзнание постоянно еволюира, показват една ограничена минала картинка от възприятията на автора им.
Всички велики автори, в края на живота си, признават, че са грешали, или са изказали много истини, които са разбрали по-късно.
Всеки разумен човек разбира, че думите са нищо, те са низ от ограничена реч, в която няма нищо от това, което реално става в главата ни. От писмена реч се изглупява, човек започва да мисли не в концепции, а в понятия и термини. А това не е мислене, творчество, открития, така се не правят. Така само се копират чужди знания.
Имаме множество канали с които осъзнаваме чуждите идеи - реч, мимика, артикулации, демонстрация. В книгата това го няма, статични убеждения, невъзможни за асимилация. Да, можете да прочетете "Капиталът" или "Библията", но никога няма да разберете, какво се крие в тях. Няма как да разберете, че тези и много други писания са редактирани и цензурирани.
Затова и дълго не писах тук, няма смисъл. Огромна загуба на време. 
Да, снимките и видеата ми дадоха отлична възможност за демонстрация.
Ето ви пример с един от на-великите лаптопи, Fujitsu Celsius H730. Защо е велик, защо не е като другите, с приказки се не предава. Вижте модела, инструментите, начинът на анализ, коментара ми. Никой реклами на Fujitsu не могат да предадат това и на 5%, никой наемен или случайно ентусизриран блогър няма как с думи да опише всичко това. Емоция с приказки се не предава.
Ако емоцията ви е харесала, поръчка, тук.

4 коментара:

Video Teraveloka каза...

Masa Depan Suram bisa saja terjadi karena permainan haram satu ini. Tapi tahukah kamu Dampak Permainan Sabung Ayam S128 tidak hanya membuat masa depan jadi suram tapi juga dapat membuat masa depan jadi (Baca Selengkapnya...)

Vess каза...

Е, аз съм с Fijutsu Celsius,
и потвърждавам пълния комфорт при работа с тази мощна и същевременно щадяща здравето машина.
Иде ми да си взема втора такава, 😊

Unknown каза...

Браво истинско хай— тек порно!

Пешо каза...

Във видеото пише че процесора е 4910MQ, а описанието на сайта друго.

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни