Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

IBM ThinkPad T60, 10 години по-късно

ThinkPad T60 се предлага масово през 2006г. Всеки, който е ползвал модела, твърди, че това е най-добрият лаптоп, който е бил произвеждан. Особено фанатични в това твърдение са хората, които са имали щастието да работят с IPS версията на легендарния модел.
Във времена, в които програмираното остаряване е основа за прогрес на световната икономика и официална инженерна наука, качествените машини могат да бъдат определени като такива само след изпитание на времето.
Това са наши бройки ThinkPad T60, 15-инова версия с S-IPS дисплей. Снимките са от декември, 2016г. Отлично състояние, перфектно запазен дисплей и корпус. Моделът работи дори с най-новите операционни системи без проблем.
На снимките виждате оригиналната фабрична версия, от годините, в които 1GB памет е бил достатъчна за Windows XP, а Intel Core Duo T2400 е предлагал сериозен прираст спрямо предходните модели с Intel Pentium M. Струва си тази отлично запазена модификация в наши дни да се ъпгрейде с 3GB DDR2 памет и процесор Intel Core 2 Duo T7200.
ThinkPad T60 е модел-легенда, какъвто всеки истински почитател на компютърната техника е длъжен да има в колекцията. Особено ценна за колекционери е тази модификация с IPS панел.
ThinkPad T60 е последния модел, носещ логото на най-великия производител на лаптопи в историята. Култовата трицветна емблема на IBM е любов, която не може да хване ръжда. 
Освен удоволствието от работата с този велик модел, притежанието му е изгодна инвестиция. Цената в бъдеще на този модел в отлично състояние може само да расте.
Отлично запазени бройки в оригинално състояние, без модове и тунинг, с оригинална батерия и адаптер, може да поръчате от нас. Проверете за наличност тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни