Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

RType - новата система за комуникация на RMania

"Клиентът винаги има право" са празни приказки, когато зад тях няма реални дела, липсва компетентност, няма желание нито за работа сега, нито за прогрес в бъдеще.
С цел по-добра комуникация с клиенти и приятели, по-ефективна работа и потенциал за още по-компетентна дейност въвеждаме базата данни Rtype. Уникален номер за всеки лаптоп, компютър, работна станция или сървър. Номер, чрез който клиент може да провери в сайта ни параметрите и статуса на машината, кога и от кого е купена, колко време гаранция остава.
С посочването на този номер по-добре можем да намерим решения за хардуерни и софтуерни проблеми, да предложим оптимални решения за ъпгрейд и модернизация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни