Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Първият лаптоп с функция "оракул"

Компютрите стават все по-сложни машини, които помагат за взимане на добри решения в настоящето и за отлични анализи на миналото. За съжаление са безсилни пред бъдещето.
Япония е страна с древни традиции в предсказване на бъдещето, затова не е чудно че първият лаптоп с помощта на който може да предвиждате съдбата е Fujitsu Lifebook (книга на живота).
В базовите модели като този Lifebook прогнозите се извършват от двоичен модул (ези-тура), но в работните станции Celsius има система със зарове.  Разработва се и прототип на двупроцесорна настолна работна станция с няколко тестета карти Таро.
Моделът от снимката е локализиран за българския пазар затова модулът е с размери на един лев. За родния пазар се очакват и големите работни станции с автомат за хвърляне на боб и сензорна система разпознаваща и анализираща наредбата му.
Цена на модела. Промоция към машината на бъдещето, монета от един лев, осветена лично от главния гуру на Retro-PC-Mania.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни