Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

NVidia GTX 1060 на възможно най-стар компютър

 
Хардуерен разбирач и силен вятър нищо не може да ги спре.
Освен истината. Пред истината чрез дела, не могат да устоят даже ентусиазма на прост човек.
Истината е, че качествените стари компютри не са чак толкова стари, когато им се постави нова видеокарта. Нова, мощна видеокарта може да се постави на почти всеки стар компютър с PCIe шина. Възможно е дори на PCI слот, но това мероприятие не е обект на този материал.

HP Compaq dc7600 с Intel Pentium 4HT 640 на 3.2GHz, 2GB DDR2 RAM, стандартен магнитен диск. Машината е произведена 2005г. Успешно монтираме хитовата за 2016г. видеокарта NVidia GeForce GTX 1060 и всичко работи отлично.
Колкото до това дали работи на максимума си, дали подкарва и как съвременни игри, може да научите от нашия Facebook.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни