Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Третото измерение на компетентността

Всеки човек има две измерения на битието си, което се възприема от околните. Едното чрез делата му, другото е чрез думите му. Поне доскоро бе така. С появата на Интернет човек вече има и своето трето измерение, това е виртуалната проекция на неговата индивидуалност.

В Интернет както в никоя друга своя проява индивидът разкрива своите реални знания, креативност, аналитичен ум, постижения от които е горд, самозаблуди, страсти и страхове.

Фирмите са форма на колективен разум или поне така изглежда отвън. Всяка фирма обаче си има физически мозък, който я управлява. Екип, който изпълнява повелите на това ръководство.
На думи (реклама) всяка фирма е велика. На дела, има всички атрибути: банкова сметка, офис, персонал, стока.

Голямата разлика в стойността, мисията на всяка фирма, както и при човека се проявява в третото измерение. В Интернет фирмите имат пълна възможност да покажат своята компетентност, изследователски потенциал, реално отношение към клиенти и фенове, аналитично отношение към продукти и услуги.

Снимката показва нашата мисия: да бъдем максимално компетентни, да образоваме читатели и приятели, да подбираме най-добрите модификации от най-добрите модели. Да покажем истината за света на хардуера. И сред цялото това удовлетворение като изкараме пари, с удоволствие да ги инвестираме в още знания и здраве.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни