Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Ъпгрейд на максимум на работни станции и сървъри

Много хора избраха разума пред суетата и години наред ползват качествени работни станции и сървъри. Много фирми също предпочетоха качеството пред новата сглобка или ниския клас. Вижте компютрите в IKEA, MTel, държавни учреждения, навсякъде. Все корави, стари машини.

Доволни сте от тях. Времето минава, а те губят своята актуалност. Заместниците им все още са скъпи, а никой не става по-млад за да чака година, две. Работата и удоволствията са сега, утре ще са други.

Всички работни станции и сървъри имат много по-големи възможности, за ъпгрейд, отколкото се обявяват от производители, от тези, за които знаят собствениците им. Това го знаем, от нашия 10 годишен опит. Знаят го донякъде и милионите ни зрители и читатели. Не винаги знанията са достатъчни за успешен ъпгрейд. Необходим е опит, много четене, добри канали за внос и капитал за поемане на рискове след несъвместимост. BIOS, охладители, ревизии и много други тънкости, които никой няма време и интерес да описва.
Предлагаме ви сделка. Независимо откъде сте купили работната си станция или сървър, ще ви предложим оптимален или максимален ъпгрейд. Повече ядра, още един процесор, оптимална видеокарта, а защо не и такава с перспектива за поне две години напред, много повече оперативна памет, ускорение на дисковата система, по-добра мрежа, много по-добър звук. Всичко това с безплатна профилактика. Цената? Справедлива и изгодна, предварително договорена.
Пишете ни на мейла retropcmania@gmail.com каква машина имате, какво не ви достига в нея, за какво ще я ползвате, с какъв бюджет разполагате. 
Някои от нашите ъпгрейди:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни