Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Thinkpad W500 в снимки

 
ThinkPad W500 е един от най-великите IBM/Lenovo лаптопи в историята. Последният с Full Magnesium Roll Cage. Прекрасна изработка, проверена от времето надеждност, истинска IBM клавиатура. Най-съвременният модел с меката и щадяща зрението CCFL подсветка.
Може да прочетете много за модела, но най-натурална информация за него ще получите от нашата фото-галерия. Дори за лаик е ясно, че пред него е истинска машина.

 
 
 
 
 

Винаги подбрани, тествани и готови за дълга употреба Thinkpad W500 може да намерите при нас, тук.

3 коментара:

Stefan каза...

Ок, машината е здрава, но как е въпроса с поддръжката за Windows, след версия 7? Няма много драйвъри за 8, още по-малко за 10?

Unknown каза...

Всъщност за всеки лаик, това е една грозна, стара, ръбата и бавна машина :)

кен каза...

Работи чудесно под Windows 10.

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни