Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Pentium 4 на лаптоп

Вероятно сте чели наши материали, в които критикуваме липсата на разум и култура у околните, най-вече при нашите многобройни клиенти? И си ни представяте като мрачни, псуващи всеки хора?

Работата ни в действителност е много весела, особено сред такива образи. А материалите ни са защитна реакция срещу това по цял ден да се смеем с абсурди. Много хора чакат да си свършим работата, а не да се забавляваме.

Но ето че за пореден път настана екстремално забавен случай. В който "клиент" пожела да купи от нас Pentium 4 за 15лв. ... за лаптопа си (шах). Наложи се немалко време да го убеждаваме, че разбираме малко повече от него и това, което си е наумил няма как да стане. Дори и с чук.

И все пак идеята за чук и монтаж на процесор в неподходящ за него слот бе доста забавна и затова решихме да споделим с вас този абсурд в следните фотографии.
 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни