Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

ThinkMas или Коледа за мислещи

Най-продаваният ни лаптоп за годината. Модел спечелил ни армия от верни фенове. Модел, с който сме снабдили всички приятели, роднини, братчеди и бивши гаджета, с които се срещаме тайно по хижи без обхват.
ThinkPad W500 е култов лаптоп, последния с Full Magnesium Roll Cage. Надежден, здрав, оптимизиран да смаже като мощ много по-нови машини.

Истински Mobile Workstation от най-висок клас. Но това го знаете отлично, а по снимките в галерията може да се досетите и за други хватки и бонуси, които никой друг лаптоп не предлага.

Офертата на RMania e:
ние ви предлагаме 20% по-ниска цена от обявената в сайта ни за Thinkpad, ако покажете, че сте истински хардуерен фен и ни изпратете авторско мини-ревю, което не е публикувано на друго място.

Ето за кой лаптоп и за отбив от 20% на коя цена става въпрос.

Тъй като бройките не са много, направете поръчка в сайта ни за W500, посочете долу в коментар "ThinkMas, E-mail (от който е пратен материала)".
Ще ги резервираме преди публикациите и оценката. Някои добри автори могат да получат бройките си преди Нова Година.

Очакваме на нашият E-mail retropcmania@gmail.com ревю за някоя истинска маркова машина, със снимки, скрийншот с хардуера и някое интересни приложение или тест. Материалите ще бъдат публикувани тук, във Facebook с посочване името на автора.

Педанти сме към качеството на материалите, така че не всеки писател може да получи отстъпката. Но за да няма подозрения в пристрастие и шуробаджанащина, не ние, а всички вие ще дадете оценка на материалите. Над 10 лайка в рамките на 24 часа е показател за добър материал.

Начало на авторския коледен сезон по офертата - Днес,
Край - като изтрезнеем и проверим пощата си, тоест след 1-ви, 2-ри Януари.

Защо така, а не както при другите и защо ThinkPad W500?
Това е машина за познавачи, а не за хардуерни аутсайдери. Затова така!

Галерия с великолепния ThinkPad W500

Хардуер и тестови резултати

Весела подготовка и изкарване за празниците, но не прекалявайте.

П.П. ThinkPad W500 е най-коледния лаптоп, има отводнителни канали за бира, вино, ракия, бърбън и още по-премиум коледни питиета. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни