Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Фейсбук страсти: да разлаем кучетата

Нашият Facebook профил е един от малкото в малка България с (а може би и единствен) с толкова много изцяло авторски материали, галерии, клипове, публикации.

Това е и един от малкото ресурси, в които не се проповядва стандартния, банален маркетинг.

Умните са разбрали, че тук всъщност маркетинг няма, има позициониране и съобщаване на фенове и приятели, че имаме нова техника, нова доставка, уникални особености на интересни продукти, интересни експерименти и изследвания без аналог в света. За глупавите няма смисъл това да го обясняваме, те толкова си могат.

Глупавите, наглите, завистливите, псевдо-конкурентите обаче често злобеят и винаги действат подмолно. Те са потресени от нашият "пряк маркетинг", от позиционирането на точната стока и услуга за точният човек. От отричането на необходимостта за снабдяване на глупака с излишни за него високо-технологични продукти. Бидейки прости хора, те се придържат сляпо към националните ценности, сред които най-пикантната и мотивираща за мнозинството е завистта и желанието да направиш мръсно на успелия.

Дребни човечета с дребни мозъчета, въпреки че давате анонимно своите минимални оценки за нашият профил, вашата анонимност е фалшива.

Отлично виждаме от чии профили се дават тези оценки, оценки без мотивация, без разум, базирани на лична обида от нашата нулева толерантност към простотията и некадърността.

Виждаме сред нашите критици:

  • незрели пубертети, които се засягат на "сбирщайн";
  • тлъсти шопари, които са депресирани от нашите здравни съвети и подбор на по-малко вреден хардуер;
  • псевдо-специалисти по компютри на които това наше ниво им пречи да летят в облаците;
  • пишман-майстори, които са убедени че кадърността в сервиза пречи на истинската работа;
  • всякакви житейски, интелектуални и физически комплексари.
Отделих часове да намеря някой читав човек, който ни е дал ниска оценка. Някой с добър профил, приятна визия, авторски материали, някой, който се е представил с интелект и стил.

Трябва да си призная, с голямо задоволство (българин съм все пак), че такъв човек не открих. Вие, ако имате време за глупости също може да проверите това, но ви препоръчвам да не го правите или поне не за повече от 5-10 човека.

Мненията и оценките на тези хора, както и самото им подмолно присъствие тук са паразитни, зловредни и нежелани.
Затова чрез кратки, понякога и провокативни коментари (Copy-paste повечето) предизвиках мишките да излязат от дупките си и да получат вечна забрана да осират това пространство.

Много от тях се засегнаха, че са "клиенти" (потенциални, велики и незаменими). Убедиха ни с агресивни слова, че ако не са те, ще ровим из кофите от глад и т.н. Нищо оригинално, стандартни овчи мисли.

Някои подскочиха на бой, други обясниха, че сме ги обиждали в постовете си. (Гузен, негонен бяга).

Та след като накарахме бълхите да подскачат, размазахме ги. Пляс, пляс тъпизмите и БАН-БАН присъствието. Благодарим за опциите Facebook.

И хора, моралисти, пацифисти и добри по душа индивиди. Запомнете, че вашата пасивност към простотията, води до много страдания този народ. И опази ни Съдба да кажете някога при тежка ситуация "Прави бяхте".

Така, че действайте. Накажете простака и некадърника, не с мълчаливо игнориране, а с изобличаване, финансов бойкот, съд, скандал, а защо не и... ("Боя той изгражда, то не да разгражда" - Камен Донев).

Всичките нерви, стрес, рак, бели коси, холестерол и т.н. идват от нашата скрита неудовлетвореност да спазваме тъпите национални ценности за толерантност към простака, към Бай Ганьо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни