Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Супер-чантата за лаптоп на Dicota (избрано от RMania)

За да оцелее максимално дълго един лаптоп, да работи и изглежда безупречно му трябва качествена чанта за пренос, съхранение и защита.
Истинският делови човек, професионалистът прави впечатление не само с костюма, часовника и лаптопа си, но и с чантата, която използва за него. Чантите от висок клас предлагат максимална защита и престиж за собственика си. Но струват сериозна сума. Която с оглед на безкомпромисното качество е оправдана като сумата за Mercedes S-klasse.
Най-реномираната фирма за премиум клас чанти за лаптопи безспорно е германската компания Dicota. Mалцина могат да си позволят високият клас чанти от Dicota и често се задоволяват в най-добрият случай с някоя брандирана като HP, DELL, Toshiba чанта. Не казваме, че това са лоши чанти, но дори и отличните ThinkPad чанти не могат да се сравнят с висшата класа на Dicota, освен ако не са направени от самата Dicota.
Какво да правим, ако не можем да отделим 200-400лв. за добра чанта от Dicota, каква е алтернативата?
Ето, че и тук ние от RMania предлагаме отлична алтернатива - топ клас чанта от Dicota и то със солиден размер (за 14-17 инчови лаптопи), сериозна вместимост и максимална защита на невероятно ниска цена.
Ще кажете - "не искам употребявана чанта"... "поне чантата ми да е нова"! И правилно!
Ние също не бихме взели оръфана чанта, каквато предлагат по форуми, при гаражни търговци или дори в EBay, независимо колко маркова е и колко е била скъпа като нова.
Но обърнете внимание, че нашите супер-чанти на Dicota са нови, никога неизползвани и напълно оригинални, защото идват от складовете на британски и германски мега-компании, чийто персонал по една или друга причина не е ползвал тези чанти... например не са достатъчно леки, шарени, мадамски и т.н.
И като казахме "оригинални", имайте предвид, че точно чантите на Dicota са сред най имитираните от видни и не толкова видни фалшификатори. Някои от копията на чантите са много трудно отличими от оригинала, но с времето разликата в качеството, материала, шевовете, уплътненията, закопчалките - стават очевидни. Нашите чанти идват, както често сме показвали за лаптопите и компютрите (с маркировка) от компании като JPMorgan, Lufthansa, Mercedes Benz, L'Oreal и други не чак толкова популярни, но елитни компании. Нима те работят с менте аксесоари от EBay, Aliexpess или пишман вносители от България?
Вижте снимките - чантите са нови, перфектни, солидни, впечатляващи и на никаква цена.
След снимките, няколко думи за чантата.
Впечатляваща, истинска вещ, нещо наистина марково и скъпо.
Перфектен шев, скъп плат с логото на компанията, страховити катарами и ципове.
Уникално удобна презрамка с много мек, но и здрав пластичен материал, наподобяващ силикон. Чантата се носи не само с гордост, но и с лекота и удоволствие, дори и максимално препълнена. Задният отсек за до 17-инчов лаптоп има материал, наподобяващ мемори пяна от скъпите възглавници, която има вътрешен релеф като на кора за яйца.
Долната част на чантата е укрепена солидно от непромокаема, бронирана материя, а ръбовете са облицовани с много здрава гумирана част.
Предлаганата от нас чанта на Dicota може да увеличава размерите си в ширина (дълбочина).
Често дръжките на чантите се късат, изтръгват, нали? Е тук това няма как да стане, защото са хванати дълбоко навътре в корпуса.
В чантата може да съберете поне два лаптопа, сред които 17- и 15-инчов.
С кои лаптопи изпробвахме чантата?
На снимките виждате, че в нея отлично се побират:
  • Apple Macbook Pro 15"; 
  • ThinkPad W510 (15.4"); 
  • HP EliteBook Workstation 8740w (17"). 

Важно предупреждение! Чантата наистина е скъпа и престижна, тоест предивиква внимание, вкл. и това на обирджии. Независимо на каква цена сте я взели, с такава чанта рискувате да ви откраднат дори щайгата на 10 години, която не струва и колкото презрамката на чантата. Затова - внимавайте с документи, вещи и техника в такава чанта.

Цена на чантата Dicota в RMania.

Най-добрата видео-презентация на чантата (от нас, разбира се):

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни