Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Апокалипсисът и оцеляването с най-добрите компютри, произведени всякога

Седмица трета от електромагнитният апокалипсис. Година 12-та от прогнозите му за случване.
Отдавна ви съобщавам намеци за очакваното:
  • ШИМ - пулсациите, променящи съзнанието ни
  • LED - синтетичната, нечовешка светлина
  • Компютри, лаптопи и смартфони, които са вибратори на нечовешки честоти
  • Процесори, които достигат брутални вибрации на полетата, завихряйки нашите в напълно грешна посока
  • Квантовите компютри, които заменят реалността с друга, на друго квантово ниво
  • Микробиомът и Гея Биома, които имат своя честота, резонанс, които се променят, а някой ги гаси с технологии
  • Глобална система за промяна на настроения, климат, здраве

Компютрите за Зло! Винаги съм го казвал и доказвал, евтините компютри, евтините машини, без ЕМ екранировка. Тези, които са проектирани за стойностни хора са от клас Workstation или висок бизнес. Не, че и те са идеални, но е очевидно че са вкарани във фарадееви кафези и с класи над всичко останало, неслучайно са с много по-малко злини от другите.
Прочетете моите стари материали, в тях има очакване, че това което стана, се случи. Не искам да осъждам никой, мнозина си въобразяваха, че разбират от бизнес, от реклама, от дизайн, от фитнес, от музика, от какво ли не... все неща, които днес са абсурди, а след половин година ще са забравени атрибути на една мъртва цивилизация.
Машините са част от този апокалипсис. Но Някой е взел нещата в Свои ръце и променя света, към по-добро. Но за да има етап на по-добро, е необходим етап на пречистване, Преизподня, Страшен съд.
Много бизнеси, да не кажа почти всички ще останат в комерсиалното, пошло минало. Идат времена на творците, земеделците и Менторите. Времена, в които нямаме нужда от хартиен посредник за обмяна на опит, уважение.
Клиентът е мъртъв, да живее Творецът. Нуждаещият или ще уважава Труда на Можещият, или ще си стои вкъщи да шие фалшив маски на лицемерието.
Семейства ще се разпаднат, защото са получили хартийка за Брак от лицемерна религиозна организация.
Приятелите отвъд закритите кръчми, финеси, курорти са абсурдни. Медицината е мъртва в този си вид, тя не лекува, тя ни убиваше. Образование няма, никога е нямало, имаше лъжи набивани на клетите деца от фалшиви експерти.
Новият свят, вече го виждаме зад екрана на монитора си. Монитори няма да има качествени, всъщност забранени са добрите от 2005-та година, когато пуснаха първите пандемии, много по-смъртоносни от сегашните.
Пандемии и "вируси" - те са технологичен комплекс от злини със здравето ни. Ефирът бе замърсен с електромагнитно зло.
Искате 5G, бърз интернет? В този нов свят те са ви нужни толкова, колкото на снежен човек сешоар.
Има хубави артефакти от миналото, каквито например са античните картини, печатани с непознати за нас принтери, античните сгради от времена, много по-технологични от сега. 
Нашата цивилизация направи хубави машини, някои компютри, някои монитори.
Нашето лого е "Най-добрите компютри, произвеждани някога", наистина, подбирахме за вас най-добрите машини на пошлата ни стара цивилизация. Машини за елита, на цени като за простолюдието.
Много скоро парите ще загубят стойност, а мотото ни ще бъде "Най-добрите компютри, произвеждани всякога". Реалният апокалипсис сред компютърният прогрес дойде към 2005-та година, помните ли ThinkPad T60, а по-добър след него?
Визуализиращите устройства имаха свои върхове към 2008-ма година, пример за което е HP LP2475w, след него няма нищо и близко до него. 
Идат тежки времена за нашата търговия. Но ние сме въоръжени със знания, кое е най-доброто за оцеляване в агресивният електромагнитно свят.
Кодираме знанията и избора си, чрез маркирането EMF Free в нашите листи за избор. Избор на остатъка от старата цивилизация. Освен машини, предлагаме и възможности за оцеляване. По-натам за всички верни фенове и хора, ще им споделя истините за новата реалност.
Настана време, в което да разберете, че не сме работили за хартийки, а за Истината.
Най-модерният напълно екраниран електромагнитно Thinkpad  (W510)

Ето как изглежда идеално екранираната с магнезий, пасивни електромагнито чакове, перфектно проектираната машина (познават се по масонската "пчелна пита"):

Идеалният монитор, екраниран отлично, с перфектна класическа схемотехника, шедьовър:

Маниакално изследваме с години лъченията от и към машините. Не съобщаваме публично, защото чакахме рестарта на тъпаните, който настъпи най-накрая.

EMF/RF неутрална машина


Привидно неутрална машина (лъжа)


Само страничният капак на този звяр тежи колкото цял компютър. Брутални ЕМИ защита

 
Електромагнитните анализи в пълен спектър

Добре ми е, дойдоха най-накрая добрите времена. В които няма да ме тормозите с хартийките си и болната си увереност за незаменими клиенти. Уважавате знаещите или потъвате, това е положението. И тези от вас, които заслужават, ги приемам в една много, много специална група за оцеляване в условия на апокалипсис.  
Всичко което правя е за вас, не за хартийки, не за лайкове, а да оцелеят заслужаващите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни