Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Технологичният геноцид: климатичната техника

Технологиите имат много измерения на вредността. За повечето от тях ментално незрял човек дори не подозира, а зрелите анализи няма как да преминат завесата на корпоративни и "цивилизационни" интереси.
Една много вредна технология е хладилната техника. Храната от хладилник, от супермаркет е непригодна за консумация, защото е окислена. Сред главните причини за окислението е приспиването на атиокисляващите микроорганизми. Да, храната там е стерилна микробно, но точно в това ѝ е проблема. Основна причина за туморни, ментални, вирусни аномалии са точно окислените храни.
Но за това е писано много. За климатика са правени малко стойностни изследвания. Знае се, че климатикът е вреден, но това се отдава на циркулацията на студен въздух, което е причина за главоболие и други малковажни фактори.

Основната негативна дейност на климатика е бактерийният геноцид, който се дължи на:
  • Плазмените и ултравиолетови филтри;
  • Изсушаването на въздуха;
  • Сухост на нос, дробове... нарушаване на добрата среда за полезните микроорганизми;
  • Аналогично действие върху кожата;
  • Изсушаващият климатичен въздух, обезвлажнява очите, което води до неутрализация на защитните лакто-бацили по повърхността на стъкловидното тяло;
  • Антимикробно, за сметка на прогъбично въздействие.
Климатизацията неутрализира добрият микробиологичен баланс. Така добрите бактерии не си вършат работата, навлизат лошите бактерии, гъбични спори, бацили. Не лекарствата ни пазят от лошата микрофлора, а балансираната бактерийна среда.
Добрите бактерии имат оптимална температура, колкото е телесната ни - 35-42 градуса. Друга температура, толерира различни микроорганизми, които са причина за всички "простудни" заболявания.
Единици са хората по света, които знаят, че "простудните" заболявания са следствие не от студа, а от лошата за микробиома среда - ниски температури, ниска влажност. Е, същото го прави и климатика в климатизирана стая или автомобил. 
Сух въздух, студена или гореща зона, озониране, плазмено изгаряне, изсушаване... Всичко това си е чисто бактериологично самоубийство на човешкия микробиом.
Представете си, Ню Йорк за ден без полиция, съдебна система. Ще настане престъпен апокалипсис. Същото става в нашия малък, стаен Ню Йорк... климатикът уволнява защитниците на реда, бактериите. И настава времето на спотайвалите се зли за нашето тяло микроорганизми, от вируси, до плесени.
И не, простудните "вируси" не се предават по въздуха. Те са следствие на лош за добрия микроорганизъм въздух. И то само за хора със слаба имунна система, тоест със слаб микробиом.   

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни