Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Пулсациите на компетентността

Винаги има начин да се игнорира вредата от ползата. Специалисти в това са форумните и кварталните философи, които вредят не само на себе си, на близките си, но и на околните. Точно по този начин се крепи матрицата на глупостта, чрез пишман разбирачи.
Ние, (истинските) инженери боравим с факти и инструменти. Основен наш инструмент е не осцилоскопа, а аналитичното мислене.
На снимката виждате технологична снимка на качествата на дисплея на елитен таблет. Спектър, индекс на цветопредаване, цветова температура и пулсации.
Много висока честота на пулсациите (над 20kHz). Дали е вредна на тази честота или не... е добра тема за дискусия, за която компетентност за съжаление имаме само ние. Или не само?
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни