Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Шибаният принтер

Коя машина е центъра на офисната система, около която се върти цялата дейност? Компютри, лаптопи, монитори, сървъри... колкото щеш. Но принтера най-често е един!
Смота ли се нещо по принтера и край, няма фактури, гаранционни карти, договори и т.н. Офисът изпада не в sleep режим, а в кома. Електронни документи ще каже някой? Изтървете няколко сделки, пропуснете няколко товарителници за куриер и си бийте електронните документи по главата, колкото щете.
Затова често срещана ситуация в офис със среден, смотан, необслужен или купен от магазин за перални и хладилници принтер е тази на началната снимка. И така за всяка страница.
Шибан принтер! Шибано пропиляно време. Така е като не се ползва нещо от висок клас на HP, Kyocera или Lexmark.
 
Критика без решение е хейт или предизборна реч на политик. Нашето решение е HP LaserJet 4250 - вечен принтер за чудовищно натоварване и рекорден капацитет на тонера.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни