Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Статусът

Вероятно сте запознати с пазара на автомобили втора или по-скоро 5-та употреба у нас? Тарикати обикалят из Европа и купуват най-бракуваните коли. Боядисват, нулират километраж и продават на рекордно ниски цени.

Същото е и с компютрите. "Колеги" взимат евтино бракувани или с нисък статус лаптопи, комплектоват ги с менте батерии и адаптери. Има няколко места в България, където боядисват корпус и клавиатурата на лаптопи, компютри и монитори и клиент се лъже, че това е нова (реновирана, обновена) стока.

Внасяме високият статус от чужбина, най-често с максималните за модела параметри. Но дори и тогава, тестваме всяка наша машина. Понякога се изумяваме как наши колеги успяват да предложат "същата" стока, на по-ниска от доставната ни цена. Всички пазаруваме от едни и същи 5-6 големи европейски рефърбишера. Може да ги видите тук.

За да бъде нещо по-евтино от нормалното, има причина.

Причината не е в конкуренцията и бедния ни пазар. България не е уникална държава, точно този над 600 милионен европейски пазар бързо усвоява истинската техника в добър статус.
Не се притесняваме да показваме снимки, клипове и тестове на наши машини
Хубавите неща струват колкото трябва, не по-малко.

За да имаме хубав пазар на коли, салами, компютри, прах за пране, сирена, лаптопи и т.н., трябва да търсим качеството, а не ниската цена. От вас зависи промяната.

На снимката, предлаган от нас лизингов ThinkPad W510 от JPMorgan. На практика неползван, в максималните си параметри, с Full HD RGB LED дисплей.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни