Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Честит празник маниаци и маниачки

14-ти Февруари е "празник като празник" за невлюбените, който въпреки отрицанието си от мнозина е повод за равносметка. Кой ни обича, кого обичаме, обичаме ли себе си... тези три въпроса си задаваме първо преди да самоиронизираме празника чрез алкохолизъм.

В този ден не е необходимо да проявявате чудеса от оригиналност и да се изхвърляте с прекомерно внимание, минаващо границите на лицемерието и досадата. Споделете миговете с любимия човек дори и така.
 
Честитим празника и на всички хардуерни маниаци, за които любовта към машините е единствена в момента или е значително по-вълнуваща от другата. Пожелаваме им следващият път да празнуват по-вълнуващият от вата празника. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни