Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Изчезнал по време на акция

 
Скромността краси институциите, които нямат други качества...

Retro-PC-Mania сме институция, която научи хиляди в България и милиони по Света за вредата от мониторите, за оптималния избор на дисплей, проектор или лаптоп. За офис, дизайн, фотография или просто комфортна многочасова работа.

Теоретично съществува вероятност да има специалисти, добри колкото нас или даже по-добри някъде по Света. Практиката обаче доказва, че това е просто една хипотеза на хора със засегнато его.

Силните аргументи, видимите дела и безкомпромисната честност нерядко отблъскват хора, които са свикнали на раболептно отношение от скромни (като компетентност и техника) "колеги". Тези хора често четат наши материали, били са наши клиенти, консултирали сме ги лично. Но трудно преглъщайки своето невежество и чувство за малоценност предпочитат да купят маниакално изследваната от нас техника другаде.

Ние сме горди с работата си, това е наша мисия в живота. Да помагаме на хората да живеят по-здравословно, по-ефективно и по-дълго в агресивната технологична среда. Даже и някой да се фръцне и да пазарува изследваната от нас техника другаде, това е успех.

Масов успех...

Много по-горди сме с индивидуалните успехи, с личното отношение към човек, професионалист. Пишем чудесни анализи, публикации, правим добри снимки и видео-клипове. Но лично сме много по-добри и знаем много повече, отколкото можем да опишем тук.

Няма да спестим тъжната истина, че хората са много по-прости, отколкото си мислят. Защото това, което интерпретират със слабите си процесори от сложните ни материали рядко отговаря на поставените от нас цели, които са хардуерно просвещение. Ние знаем какво им трябва на хората, те не.

Груповите лекции са една добра насока, но недостатъчна. Повечето хора не са достатъчно умни за да ги осъзнаят. Който иска индивидуално да му бъде избрана най-правилната техника, знае къде да ни намери.

Дори и изчезналите по време на акция наши клиенти, са много по-компетентни от останалите потребители по света. Защото дори колективните ни уроци са ги научили да бъдат малко или много критични към вредите от техногенната среда.

Всеки човек, размахващ молив или гледащ монитор през смартфона или фотоапарата си е наш успех.

Благодарим ви за доверието и заповядайте на индивидуални тренировки. След като се убедите, че другите треньори не са от нашата класа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни