Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Най-добрата поддръжка

Има големи фирми, огромни корпорации с много персонал и с огромни заплати. Нито големината, нито заплатите са фактор за истинско отношение. 

Работата не е кибичене в офис с фирмена фланелка, а удоволствие и призвание. Нашата мисия е не да препродаваме техника и да си плащаме данъците. Ние образоваме хората и ги пристрастяваме към истинските технологии, към пълноценният начин на живот. Предлагаме им това, от което имат нужда, а не това, което си мислят че искат. Също като геният Стив Джобс... 
Няма да ви лъжем, малка фирма сме, не можем да си позволим тъмнокож младеж с меки китки и розова чашка, както и пълничка лелка.

Не ползваме дори професионален фотограф. Всичко правим сами, от разтоварването, през тестването, консултацията, опаковането, изпращането, поддръжката по мейл или телефон.

Вярвате ли, че екипът консултанти на Apple е тествал техниката си за ШИМ и спектър, сравнявал я е с други аналогични продукти, инсталирал ѝ е Windows OS, лично е превъртял няколко игри, сменял е памет, твърд диск, видеокарта, разнасял е лично стотици килограми желязо... ? Ние го правим, всеки ден.
    

1 коментар:

Georgi Mitev каза...

едва ли епъл инсталират windows на macbook pro :D :D

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни