Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Емоционалната проекция и опасността от провал

Сред основните причини човек да се проваля е проекцията на негативните му емоции от един човек или група хора към мнозинството околни, които не са участници в проблемите му.

Провал е, защото по този начин се губи авторитет, професионално уважение, нерядко и приятелства. Най-често за дълъг период, нерядко завинаги.

Човекът-задник в емоционална криза е убеден, че той е прав и се чувства жертва, която е обградена е от хора, които не го разбират, не го уважават и злословят зад гърба му. Бидейки опиянен е от самосъжаление, избухва срещу всички. Често след тези изблици следва чувство за вина. Вина, която води до срам и още по-голяма изолация.

Приятелите? Убеден е, че те трябва да го разбират и подкрепят безусловно. И ако не го направят, не му четат мислите, те стават неприятели. Дори някакви бегли познати му стават по-мили и въображаемо ги счита за заместници на истинските приятели, на отритнатите приятели.

Знам го и от личен опит, често го наблюдавам и у околните.

Осрали сме се, какво да правим? Едно "извинявай" съпроводено с признание за вината може да реши проблема.

Как да не се повтаря негативната емоционална проекция в бъдеще? Когато си под стрес, афектиран и преуморен, тогава почивай! Възстанови се емоционално и бъде пълноценен човек. Иначе оставаш сам, се по сам и все по-нервен и неразбран. Омагьосан кръг, от който няма измъкване.

С тази публикация искам да се извиня на всички роднини, приятели, познати, фенове, които съм обидил и нагрубил в тежки за мен моменти. Не съм го правил умишлено, съжалявам. Извиненията са много, бизнес, който ангажира 14-16 часа от деня ти и много дини под една мишница.

1 коментар:

Веселин каза...

За всеки един човек има такива моменти, не може без тях, ние сме просто едни хора...Учим се, всеки миг, колкото можем. Не е лесно...

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни