Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Rmania на 6 години

 
Преди шест години на тази дата (23 Януари) открихме официално нашата дейност. Въпреки критиките, негативното мнение и лошите прогнози, факт е, че успяхме да реализираме проекта Rmania.

Водени от любопитство и интерес към истинския хардуер, се отказахме от новата ниско-качествена техника, за сметка на високия клас употребявана. Живеем в България, а тук средностатистически пазар за нова техника от висок клас няма.

По пътя нагоре много сме плюти и отхвърляни, но ето един цитат, който много подхожда за хората, които не ни харесват:
"Ако някой знае повече от мен, не съм ли склонен да открия слабо място в знанията му? Ако някой свещеник проповядва на хиляди хора в амвона, а в моята църква идват само петнайсет души и всички заспиват по пейките, няма ли да го критикувам? Ние винаги постъпваме така с хората които са ни изпреварили в нещо. Този, който критикуваш има сто милиона, а ти имаш петдесет цента, но и двамата имате точно толкова, колкото струвате"

Rmania е на ниво, което е много над представите на много хора, затова не се сърдим, че не виждат това което виждаме ние. Сигурни сме обаче, че променяме мисленето и възприятията на обществото около нас и тези които ни разбират го осъзнават много добре. За всички останали, има време, така или иначе написаното в блога, сайта и социалните мрежи ще просъществува много по-дълго отколкото няколкото лоши отзива и критични коментари от плитко-виждащите.

Напълно осъзнаваме факта, че много хора уважават и харесват това което правим без да го коментират, за сметка на малцината, който са останали "ощетени" от безкомпромисното ниво, което държим.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни