Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Петък 13-ти! Управлявайте съдбата с дела, а не с приказки

Петък 13-ти е... ужас, всички внимаваме какво правим и къде пътуваме, нали? И заради това "внимание" често предизвикваме съдбата.

Искате ли да контролирате съдбата? Тогава й покажете, че вие я управлявате, а не тя вас. Бъдете локомотив, а не последен вагон. И не само локомотив, а машина за поставяне на нови релси по всякакъв терен.

Единствено креативните хора сами определят съдбата си и не им дреме за поличби и бабини девитини.

Днес е чудесен ден да покажете своята креативност.

Напишете нов, авторски материал за вашият любим марков компютър, лаптоп, монитор, смартфон. Споделете нещо близко до нашият стил за здравословен живот, спорт и технологии.

Бъдете креативен, съдбата уважава творчеството и таланта. И не само съдбата... Имате чувството, че обществото не ви цени? Не мрънкайте, а покажете, че има за какво да ви ценят. С творчески подход, сред хора от нашето високо ниво.

Ще публикуваме вашите материали тук. И разбира се отново ще измислим награда или % отстъпка.

Дори да нямате време да напишете нещо, оформете творческа идея, която да реализирате по-късно. Но наистина да я реализирате! Съдбата не обича празните приказки. Светът е пренаселен с празнодумци. Съдбата намира начин да отсее истинските хора от фалшивите, делата от приказките.

Вгледайте се в снимката. Какво виждате? Аз виждам, три чудесни ретро-свещника, в които има осветление без пулсации. И на заден фон - едно чудесно напомняне за преходността на живота и как всеки ден трябва да се наслаждаваме на шанса да творим, да бъдем щастливи, да бъдем полезни за близките си и за обществото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни