Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

На ПРОТЕСТ с най-надеждния лаптоп - IBM ThinkPad X31

На 18 март 2009-та година пред Народното събрание за пореден път се проведе граждански протест. Повод на недоволството бе жестокото убийство на Радостина от Варна, ненаказаните убийци на Стоян Балтов и корупцията в съдебната система.
Организаторите от СРОКСОС за пореден път се довериха на най-надеждния лаптоп в историята - IBM Thinkpad. За разлика от 14-ти януари, когато озвучението на Протеста бе поверено на IBM ThinkPad T40, сега организаторите предпочетоха мобилността, защото не се знае кога полицията отново ще прибегне до насилие и бързата евакуация е наложителна. Затова от няколко протеста озвучението - музика и микрофон са поети от още една изключително надеждна машинка - IBM ThinkPad X31.
Дъжда, снега, студа и изключително силния вятър по никакъв начин не попречиха на организаторите, доверили се на ThinkPad X31.
Компактния лаптоп с успех се справи като предусилвател, както за mp3, така и за микрофон, като добре се справи с ролята на миксер. И това бе въпреки, уверенията на "специалистите" от Dynacord, че това е невъзможно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни