Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Квантовото програмиране

Как се възпитава прост човек? Чрез две състояния: "ще ядеш шамари" и "няма да ядеш шамари". Първо, че това води до огромен разход на шамари, второ, че това "възпитание" води до необходимост от постоянна външна намеса: държава, образование, шеф, правила, закони, полиция, данъчни и т.н. Тази намеса е двоична на принципа на тоягата и моркова. Бой или награда, премия или глоба, шестица или двойка...
Така действа и познатият ни компютър. Но той е ограничен и неефективен. Тъй както прости и нефункционални са хуманоидните създания в имитацията на човешко общество, в което съществуваме.
Квантовият компютър е нещо различно, в него може да има повече състояния. Например не само шамар и липса на шамар, но и прегръдка. В най-идеалният случай, състоянията са безкрайно много.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни