Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Българска агенция за контрол над жените

Често се майтапя, че лаптопите за България са с по-ниско качество от тези за Германия, но ето и една сериозна новина в близка област...

Българската агенция за контрол над жените установи следния скандален факт. Шведките, германките и холандките по нашето Черноморие били с по-ниско качество от тези почиващи в Италия, Испания и Франция. Президентът поиска излизане от Европейския и повторно влизане в Съветския съюз... от последния се изнасяли само качествени жени, особено за нашето море. Премиерът обеща лично да тества всички чужденки, дори отлетя с футболния си отбор към Слънчев Бряг за незабавна проверка.

Комисията за защита от дискриминация отсъди, че българския мъж бил сериозно дискриминиран, защото му се налагало да ползва западноевропейски жени с по-ниско качество. А това, показано в "я-а-вундаба" филмите не отговаряло на истината.
 

България сме, не мина и без скандали и контра-аргументи. От асоциацията на истинските мъже отговориха, че всеки може да ползва хубави жени, но само истинските не подбирали. Федерацията на пернишките мъже предложи разкрасителни процедури... за всички. Елитни производители на ракия пуснаха на пазара специална серия питие, с която изравнявали стандартите, родните германки ставали много по-хубави, а момите-англичанки ставали желани като Саманта Фокс от тираджия.
RMania News 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни