Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

HP Z600 - Powered by BMW

Дизайнът е изкуство, осъзнаващо се с интелект и душевна хармония. Малцина са ценителите на истинския дизайн. Затова в промишленият дизайн за простолюдието не се влагат пари. Нито има кой да го оцени, нито производителя е готов за скъпа инвестиция в изкуство.
Най-добрите дизайнери работят в автомобилните студиа. Затова някои автомобили са произведения на изкуството и като външен вид, и като интериор. Прекрасни форми, хармонични линии, наслада за окото, страст и дори любов.
За разлика от автомобилите, компютрите са просто едни шайги, в най-добрият случай с лампички, ако имат игрови претенции. Колкото и да са лъскави и светещи, компютрите не могат да донесат тази визуална наслада като висок клас Mercedes или BMW.
Като стана въпрос за BMW, знаете ли, че тяхното дизайнерско студио проектира и някои елитни компютри? Познайте кои..
Подсказката е да помислите с кои компютри се проектира дизайна не само на BMW, но и на всеки автомобил. С работна станция, разбира се. Не с игрови компютър. С мощна двупроцесорна работна станция, каквито предлагат само HP, DELL, Fujitsu и Lenovo.
Коя от всички работни станции е най-стилна? По-новите поколения на HP, в което няма спор, стига човек да няма фанатично влечение към някое компютърно лого.
Чудили ли сте се защо HP Z600 Workstation и HP Z800 Workstation имат толкова стилен вид?
Причината за това идва точно от дизайнерското студио BMW DesignWorks, което проектира визията на прекрасния HP Z600, който виждате на снимката по-горе.
HP Z600 като Boss-Station (2013г.-досега)

Лично за мен този модел е първенец по красота далеч преди да знам, че е дело на топ автомобилни дизайнери. Всичко в тази професионална машина е на най-високо ниво, дизайн, охладители, дънна платка, захранване, софтуерна поддръжка.
Ако ви е писнало от кич за витрина в магазин за перални и хладилници, време е за солидна машина, която представлява произведение на изкуството. HP Z600 Worksttaion при нас

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни