Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

HP LP2475w - шест години нон стоп

Този монитор, тази бройка е на служба при нас от 2010 година. Шест години без изключване. Повече от всяка гаранция, която може да се получи от който и да е производител.
Съмнения в модела нямаме, особено след като бе изследван до последния кондензатор в захранващият му блок, за което може да прочетете в това наше ревю. Проектиран без намек за програмирано остаряване. Модел с качеството и надеждността на премиум клас публичен дисплей.
Всъщност този монитор е боклук Или поне така биха се изразили повечето хора. Това е бройка от най-нисък статус, по наша класификация даже нямаме такъв. Ако имахме, щеше да е статус C. Бройка с огромни драскотини и петна, с над 40 хиляди отработени часа. Работи отлично, и за телевизия, и за мониторинг на камерите.
Ъгли на виждане? Перфектни, това е H-IPS матрица. Цветове? 8-бита и широк цветови обхват. ШИМ? Над 80% няма, настроен е на 90%... от 5 години.
Входове? Входове да ви трябват. Максимален набор. Понякога включваме допълнителни камери, компютри или нов модел Android Mini PC.
Сред уникалните особености на модела е, че работи с всякакви Set Top Box и външни декодери. В случая виждате на първите снимки работата му със STB на Vivacom, а на последната - с DVB-T външен декодер.
Още едно участие на вечната ни бройка, в друга трудна мисия. Когато е необходим FullHD дисплей с натурален DisplayPort за участие в Eyefinity тройка.
Цени на най-ниския ни статус от HP LP2475w. Който е по-висок от този на бройката от снимките. Всъщност видяхте ли някъде зле работещ монитор със забележки?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни