Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Кефът и работата

Когато няма работа вместо да мрънкаме се забавляваме като правим най-яките тестове по всички земни кълбета. Ето как протече един наш петък, в който поръчките бяха опаковани още в ранния следобед, а клиентите се бяха юрнали да празнуват по задръстванията на изходите от София...
Не можахме да се стърпим да не пуснем GTA5 на HP ML330 G6 и NVidia GTX 1060.
За което първо монтирахме стойката за три монитора. Трите монитора бяха най-доброто, с което разполагахме в момента, DELL U2410. Особено забавно потрошихме масичка от IKEA за 9.99лв. като сложихме тази стойка.
Кефът голям, ако не вярвате, заповядайте в офиса ни, където тройната игрова комбинация е на разположение за всеки фен и приятел.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни