Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Световната икономическа криза и аномалиите в компетенцията

Производство като никога в човешката цивилизация. Неудовлетвореност от предлагането, също като никога.
Грешни хора, предлагат грешна техника на грешните хора.
В основата на всичко е дефектният маркетинг с милионите засукани булки и костюмирани младежи, които са си въобразили, че призванието в живота им е да бъдат икономисти, да се "занимават" с маркетинг и реклама, PR.
За да се занимаваш с всичко това обаче, без кавичките ти трябва компетентност. Трябва да разбираш какво предлагаш, как се работи с него и как се ползва от отсрещната страна. С наизустени алабализми не става.
Маркетинга е връзка между производител и пазар. Не, човек с костюм и усмивка. Които са фасада за нулева компетентност. А защо нулева? Тя е отрицателна! Тези хора вкарват потребителя в заблуди, а обратната връзка към производителя е... вижте какво стана с Nokia.
Кога една компания е успешна? Когато компетентните ѝ собственици движат пласмента. Кога залязва и фалира? Когато делегират това на "специалисти" без техническа грамотност срещу хонорар.
Проверете маркетолога срещу вас дали е фен на техниката, която предлага, дали ползва точно нея. И защо? Това са дела, не празни приказки. Ако сте обект на празни приказки, кажете чао.
Лош маркетинг има и в политиката, идеологиите, войните, човешките взаимоотношения. Колкото повече посредници, толкова повече неразбиране и последващо страдание. Съкратете посредниците между вас и важните за вас хора и организации. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни