Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Нова доставка, нова тръпка

Работата не основна част от живота на човек. Тя не време за чакане на края на работния ден. Нито средство за купуване на суета и вещи. Работата е начин на живот, живот който ни носи удовлетворение. Работния процес не е робство, а развитие.

Харесваме работата си. Обичаме я. От 2008г. досега всяка нова доставка за нас е тръпка. Всяка стока се оглежда маниакално. Това е работа и хоби в едно, това е начин на живот. Тази тръпка не е само сред основателите на фирмата, но и сред новите членове на екипа. Призвание за фенове, а не работа за персонал.

Това е поредната ни доставка от монитори. Всеки монитор се оглежда, тества, групира по статуси и въвежда в складовата програма.
Продаваме най-добрите монитори. Как знаем кои са добри, с какъв статус са и защо струват толкова? С много опит и тестове. Не софтуерни тестове с външен тестов хардуер.

Клиенти и пазар? Над тях сме, избираме техниката първо за нас, все едно ние ще я ползваме. И я тестваме за да отговори на най-високи стандарти. Знаем и всичко за тази техника, нейните приемници и конкуренти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни