Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

На протест с IBM Thinkpad T42


След като няколко поредни протеста се бяхме доверили изцяло на IBM Thinkpad X31, решихме на 29.04.2009г. на поредния протест пред Народното събрание да изпробваме Thinkpad T42.
Наложи се да изоставим този път малкия и много лек IBM Thinkpad X31, защото ни бе необходим лаптоп с оптично устройство. Иначе разлика в производителността и надеждността на двата модела
- няма. Дори си позволих да извадя хард-диска диска от X31, като без проблем системата стартира и на Thinkpad T42, което показва, че платформите са напълно идентични.
Впечатленията от лаптопа са много добри, което и подобава на един Thinkpad. Отличен звук и регулация, перфектно справяне с усилването и контрола на външен микрофон.
Клавиатурата, джойстика и тач-пада са на възможно най-високо ниво и почти нямат конкурент сред останалите производители.
Протеста протече нормално и най-вече ефективно. Причина за нашето недоволство бяха убийствата на нашите колеги и приятели и неефективната съдебна система, която обслужва политически и икономически интереси, а не защитава обикновения гражданин. Невероятната държавна наглост да бъдат забранени протестите са тоталитарна проява без аналог в демократична държава. Наш граждански дълг е да се борим за правата си и за това нашите поколения да живеят в нормална демократична и правова държава.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни