Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Биткоин: Матрица в Матрицата

Човекът умишлено деградира в няколко направления. Всички направления водят далеч от творческото, от аналитичното мислене.
Огромна част от хората водят един напълно безсмислен, нетворчески живот. Те дори не участват във възпитанието и обучението на децата си. А ги оставят в ръцете на престъпна образователна система, програмираща децата в лъжи за живота. Основната лъжа, въплътена по-късно в нещастна реалност е, че живеем само и единствено за пари. Парите обаче са нищо, те се регулират от фалшиви теоретични постановки за да бъдат малко.
Парадоксалното е, че за творци се лансират някакви палячовци, които пеят, дрънкат на инструменти, чекнат се по сцените. Лесни пари се изкарват с музика, спорт, кино, тяло. Тоест със заблуда за масите.

Пари от истинска мозъчна дейност, от полезни за обществото знания, промяна на технологиите и истинска полезност за здравето - на практика няма. Парите са подаяние и за паразитен начин на живот, например за държавна администрация, армията и особено за политическите чиновници и "ръководители". Това е неудобна истина, защото всеки има роднини или приятели, които са в тези безсмислени институции.
Инженерството и иновациите работят в едни напълно погрешни посоки, имитационни, за водещи към глух коловоз технологии. Аргумент - милиардните средства за наука на ЕС, те са популистки, а по тях резултатът е не нулев, а отрицателен.
Всеки човек на тази планета усеща, че води напълно безсмислен начин на живот, все повече хора се чупят от това. Тази глава не ни е дадена за да носим шапки на нея и да закачаме обеци и очила. Тя е конструирана за да твори. Тъй както тялото, мускулите залиняват и се разлагат от бездействие, така и мозъкът в армията или на държавна, корпоративна работа деградира. Много хора, а може и да не са хора, а ботове водят имитационно съществуване. Това лесно се установява по Фейсбук. Вижте им постовете, размислите, страстите. При 999 от 1000 "човека" се открива пълна липса на свое мислене, на аналитичност, на критичност. В най-добрият случай могат да се вълнуват от някоя медийна дезинформация, кухи понятия като национализъм, религия, социална несправедливост. В масовият случай ще се препостват клипове с тъпи песни, чужди материали, снимки, "мъдрости". Мечти за автомобили, домове, почивки и тела на кухи хора.
Нищо лично към никого, просто това е положението. Пред нас е матрицата на заблудите и на фалшивата оценка на фалшивия труд с фалшива награда (пари). Един практически пример за което е компютърът. Той се използва като приемник на дезинформация, откъсване от реалността в игровата нереалност и разнообразяване на самостоятелния полов живот. И... нищо повече. Поради което новите компютри се правят не по-бързи от старите, често и по-бавни. Операционните системи са все по-калпави, софтуерът за творчество и наука - все по-неинтуитивен и с повече ненужни функции. Хубав софтуер се купува от гигант за много пари и до година се погубва.
Единствено с огромни темпове се развиват знаете ли какво? Видеокартите. Какво правят те? Засилват заблудата в реалността на фалшивата действителност, повече детайли, резолюция, ефекти.
А сега, малко конспирации. Замислете се, за теорията на виртуалността на нашия уж реален свят, има много писано за което в мрежата. Има и много физически експерименти за това как материята се държи по друг начин, когато е наблюдавана от създание със съзнание.
Oт тази гледна точка, каква е тази луда треска по включване на колосално количество видеокарти за цели, които никой не може да обясни?
Според "теорията на Наблюдателя" (призната от много физици), явно е че при наблюдение товарим "материята", тоест "реалния" свят. И тъй като се раждат все повече наблюдатели, вероятно мощността не стига, затова например звезди не е отрисуват в Космоса (вижте реалните снимки и чуйте интервютата на космонавтите). Погледнете и това видео за бъговете на Слънцето:

1 коментар:

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни