Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

Истинската работа

Живеем за да работим или работим за да живеем... тъжно, ако наистина е така. Тъжно е да гледаме на това, което правим като на работа, на тежко задължение.

Смисълът на живота е да сме полезни. А когато сме полезни, хората ни се отблагодаряват... с пари и уважение. Другото е шибано търгашество, вещова проституция.

Да получаваш само пари за дейността си е точно проституция. Аз обичам дейността си, защото тя ми дава тръпка.

А тръпката е любов и страст. Страст да не спиш от вълнение...

Подбрах и получихме за пръв път проектори... най-добрите произвеждани някога. Проектирани от гении, без оглед цена и ограничения. Истинска техника без задни мисли за проектирано остаряване и печалбарство.

А дали е наистина така? Проверих! Първата снимка е от 21:20, когато цялата фирма останахме да се любуваме на Made in Japan техниката.

Следващите снимки са "късно порно".. след 02:00 часа... Извън кавичките не е порно, а всеотдайност.
 
 
Този материал не е реклама на моята дейност. Неговата цел е да се замислите за своята дейност, работа, кариера, приоритети в живота.

Носи ли ви ТЯ удовлетворение, страст, любов? Ако не, значи няма смисъл, насочете се към нова тръпка, открийте скритите си заложни и таланти. Бъдете полезен на себе си и на обществото.

Парите? Майната им! Ако творите с любов, сами ще дойдат, и то толкова много, че ще се чудите какво да ги правите.

1 коментар:

Vess каза...

Браво,Кен.
Просто, "браво" за великолепната статия - кратка и ясна.

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни