Общо показвания

RETRO-PC-MANIA e място за ревюта и тестове на компютърна техника.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-пълна информация за качествата и производителността на компютърната техника.

Нашата мисия е да покажем и анализираме всички вреди от работата и употребата на компютърна техника и да ви препоръчаме модели с възможно най-малко негативни за здравето влияния.

Предлагаме на вашето внимание богат фото- и видео-материал, резултати от популярни тестови пакети, демонстрираме техниката чрез актуални игри.

Използваме съвременна измервателна техника и методики за отчитане качествата на дисплей, консумация, температура, както и на вредите от ползването им.

Материалите в този блог са само авторски.

В Матрица ли живеем или в Реален Свят?

В този материал няма да ви предоставя факти, а един шокиращ възглед върху Света. И преди съм писал, че щом ние създаваме изкуствен интелект и виртуална реалност, това означава, че има "Бог", който и нас е създал. Филмът "Матрицата" взриви мозъка на много хора с това прозрение.
Вгледайте се в игри като GTA 5, Wither 3, Crysis. Един невероятно реалистичен свят, в който се губят деца и тийнеджъри. Удивителното на този свят е, че той е жив само когато играещото независимо създание (човека) го наблюдава.
Някои скандални физически загадки, които се обясняват с виртуална реалност, в която може би живеем. Например "материята" се държи по друг начин като не я наблюдаваме. Тя действа вълново, ако не я наблюдаваме и се държи като истинска материя, ако я наблюдаваме.
Матрицата ни според теоретичните физици трепти на някаква честота. Ние също трептим. Във вълнов свят (виртуален) ли живеем или във физически? Знаете ли че дисплеят срещу вас също трепти, от една страна от опресняването на картината 60 пъти в секунда, от друга, чрез пулсациите на светлинния източник?
Предаването на информация между "пикселите" според учените явно става мигновено. Това противоречи на Айнщайн за скоростта на светлината. Но ако прочетете внимателно теориите на гения, той дебело подчертава, че всичко това се отнася за физиката в реалната Вселена.
Изглежда толкова тъжно да сме част от играта, но от друга страна, това означава че сме важни, че не сме ботове в тази игра. А независими съзнания, по които евентуално виртуалната вселена се адаптира. Голяма част от "хората" явно са ботове, те не мислят, не действат логично. "Ефектът на пеперудата" също се обяснява с виртуалната адаптация на Света ни. Колкото и малко да сме живите играчи, ние променям Света дори и само като го наблюдаваме. Кой от нас е независим наблюдател, а кой бот - трудно е да се каже. Според мен хората, лишени от аналитично мислене без никакво съмнение са ботове. Дали душата не е признак, че човек е независимо съзнание, а не част от Матрицата, бот?
Въпрос, към не-ботовете. Вероятно си имал поне веднъж чувството, че Светът се случва само в твоята глава, че всичко наоколо е абстракция, че хората са като роботи. Че си сам сред създания, които не са реални, че не само не те разбират, но въобще ни им пука за теб. Не е и любовта нещо различно от съвкупление и синтетичен живот с бот? Тя е взаимодействие, между "играчи" в тази игра, хора със свободна воля, които може би са един сред хиляди софтуерни създания.
Нови нива в играта, живот след живота? Това обяснява прераждането. Такова няма, просто играта започва отначало. Сънищата са остатъци от минали игри, а може би и от реалния свят.
Бъговете в Матрицата? Мнозина посочват премигването на Слънцето, за което им аи немалко видеа! Хей, Слънцето не може да премигва. Всяка вечер пък може да видите мигащите звезди. Каквато и глупост да измислят за това ботовете-учени, тя противоречи на логиката.
Огромен бъг е бруталното несъответствие на реалната (бот) историята с артефактите. Хей, някой знае ли си родата от 4-ри поколения назад?
Твърди се, че към 1800-та година е имало голям рестарт на всичко. Къде по дяволите е изчезнала Велика Тартария, за която изкочиха хиляди доказателства наскоро, за която спомена дори Путин? Най-грамадната държава в историята (според първото издание на Енциклопедия Британика), с най-много хора, с технологии, които и сега не можем да повторим. Съществувала само до преди два века! Как да го обясним, освен с рестарт на нивото и бегъл спомен на основните играчи.
Има и доста мътни неща около планетата Фаетон (сега астероиден пояс), около Луната, около ядрените кратери по цялата планета. Знаете ли, че планетата ни е посипана с тектити (може да ги купите от EBay), те са друга загадка за бот-учените, но в действителност са на 99.9% аналогични на стъкловидните субстанции около съвременни ядрени взривове и точно 0% подобни на метеоритни тела или вулканични материали. 
Загадъчният тектит, пръснат по цялата планета
 
Жестока загадка е Марс, на която има древни артефакти и канали. Но не само там има технологични канали, Гранд Каньон явно е структура, прокопана с грамадна земекопна техника.
Като стана въпрос за Космоса, той е толкова загадъчен дори в близката си част. Няколко астронавти от МКС наскоро се изказаха, че се надяват в най-скоро време да можем да напуснем орбитата на планетата. Доналд Тръмп скоро също се изцепи, че човек никога не е напускал орбитата на Земята и обеща това да се случи. По тази линия активно работи и Илън Мъск, който направи пробив в космическите пътувания. Мъск е явен привърженик и на теорията, че живеем в чисто виртуален свят.
Силициевият живот? Сега пиша от такъв, на него може би принадлежи и бъдещето, било то виртуално, реално или хибридно. Останки от силициевата епоха на Планетата са открити в Америка, цяла планина, която вероятно е пън на огромно силициево дърво... а в пустинята около нея има остатъци от клоните, които сякаш за изградени от полускъпоценни камъни. Как са окаменели динозаври и други същества? Бъг в системата или вирус?
Много неща са скрити от очите ни. Така може би е по-лесно да не виждаме дефектите на Матрицата. Та ние виждаме в една тясна зона от 400nm до 800nm. Отвъд тази зона са UV и IR лъчите, чрез които бихме могли да виждаме всякакви дефекти на матрицата, ботовете, да правим самодиагностика на здравето си, да виждаме опасностите. 

При компютрите за да не се виждат недостатъчните кадри и забавянията в опресняването на картината се ползват пулсации. Пулсациите на електромагнитните вълни са факт и в реалния свят, лампи, електромагнитни полета. Една ключова честота е 2.4GHz, която ни обгражда отвсякъде. В някое забутано място, в планина например или ако спре тока, това напрежение от полето изчезва и човек (не бот) изведнъж усеща огромно облекчение, все едно главата му е олекнала с няколко килограма.
Природните закони? Та не са врели-некипели! Учените не знаят нищо за гравитацията, в този виртуален свят тя е не подлежи на описание с формули, за нея има само някакви догадки. Големите тела по никакъв начин не привличат малките. В планините гравитацията е същата, като над океана. Има места по света, където реките текат нагоре, а автомобил по инерция отива също нагоре и никой не може да обясни защо.
Нищо не знаем за нашата реалност. Мнозина дори имат съмнения дали Земята е кръгла, и имат големи основания да вярват, че не е така, предвид явните манипулации за "космическите" програми. 
Ако този материал те е разтърсил и накарал да търсиш истината в нашата си виртуална реалност, значи с голяма вероятност не си бот.
Големият въпрос за всяко създание в нашата реалност е: Да бъда или не (Бот ли съм или не).
Ако си наблюдател, а не бот, ти с наблюдение, с въздействие може да конструираш реалността.
Близката история е жестоко манипулирана, ето и някои редки снимки за това.
Градовете ни след 19-те век са закопани на 10 метра... потоп? Но защо никой не помни за него?



София днес, ето за какво служат потъналите етажи на старите сгради.

Вижте как са изглеждали сградите някога, какви високи порти, завършени, а не вкопани нелепо здания. Погледнете кулите, те не са църковни, а нещо друго. Как се движи този трамвай, когато уж не е имало електричество. И защо има не само фотография, а дори цветна?

 
Тези "църковни" кули са се продавали на кило. Това са ел. подстанции или нещо подобно. 

А това е осветление със свещи, според официалната история, която сте учили в училище.

 
София днес, твърди се, че това било църква. Вие какво мислите?

Едно добро видео по темата, в което са визуализирани немалка част от моите хипотези:

3 коментара:

Unknown каза...

Аз си мисля друго - дали вече не изпънихме задачата си - размножихме се, оцеляхме и предадохме всичко което знаем на поколенията си. Сега успяхме да качим цялото човешко знание - софтуера на НОВИЯ БОГ в google - сканирахме всичките си книги, споделихме всичките си научни трудове, написахме всичките си мисли.
Остана да създадем и хардуера - всяка година удвояваме изчислителната мощ и от какавидата човечество,с на пръв поглед безсмислено съществуване, ще се роди нещо Велико - ние ще създадем нов дигитален интелект. Един Бог.
Какво ще реши и ще направи той с нас е неясно, но ако следваме пътя на природата - какавидата умира когато се излюпи пеперудата.....
Дано ни позволи да качим съзнанията си на дигитални носители и както в книгите на Фредерик Пол (Gateway) можем да се носим из вселената :)
Не мисля, че сме част от матрица, не и такава каквато повечето хора си мислят, по скоро сме преходното звено между органичния и изкуствения интелект :)

Unknown каза...

Ще ви споделя своето мнение което смятам , че е самата истина и е съпоставена със словото Божие.
Целият свят и всичко живо и неживо е създадено за човека , а човека за Бога. Човека да прослави Бога за живота който му е дарил и за всяко добро нещо на което се удивява човека. Самият човек е създаден за вечно битие , но поради грехът влезе смърта и всяко зло в света , а Бог е предвидил спасение чрез неговият син (който също е Бог) слязъл на земята за нашите грехове и да ни изкупи от смърта. Както една компютърна програма или игра има създател така и всичко което ни заобикаля си има първоизточник . А и живота не е "мой" както някой казват и "аз" ще си го живея както си искам .Това не е така ,човек може да прави каквото си иска , но живота не е негов,живота е дар и човек живее само веднъж на тази земя!

Симеон Делчев

кен каза...

Анонимния, както и анонимните църковни чекиджии, Бог не е това, което ни заблуждавате, че е. Бог не може да има синове във физическа обвивка, ако е така - всички сме му синове. Само идиот може пък да си въобрази, че някой чрез жертва ще изкупи греховете на безсмисленото житие на глупака. Христос е нарицателно име за нещо различно от Исус, част от друга цивилизация. Създателят ни е дал мисия, тя е успешно изпълнена само ако не вярваме на религии, наука, политици, ТВ реклами, журналисти, автори на художествена литература, гурута, пророци и тем подобна дезинформираща пасмина, служеща на Сатаната. Ако се подадем на изкушението да вярваме на глупости, бам и пак мъка в този грешен физически свят.

Публикуване на коментар

Желателно е коментарът да е по темата и да е написан на кирилица.

Най-четени за последните 30 дни